Τατούλης

Γ. Μπακούρης: Τεκμήριο άγνοιας και αλαζονείας οι απόψεις Σκαντζού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Γ. Μπακούρης: Τεκμήριο άγνοιας και αλαζονείας οι απόψεις Σκαντζού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Ιούνιος 28, 2019 - 18:06
2 σχόλια

Απαντώντας σε όσα είπε στο Arcadiaportal.gr ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Σκαντζός για τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει η περιφερειακή αρχή σε σχέση με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο (δείτε ΕΔΩ), ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης με επιστολή του επισημαίνει τα εξής:

Θυμηδία προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Σκαντζού, εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου, βασικού στελέχους της παράταξης του κ. Νίκα και ιατρού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης,  σχετικά με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να αναλάβει τη μελέτη της καθ’ ύψος επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, μετά το αίτημα της διοίκησης του Νοσοκομείου και της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας.

Τον ενημερώνουμε ότι ως Περιφερειακή αρχή ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα αυτό και με ενέργειες του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη εξασφαλίσαμε τους αναγκαίους πόρους, ώστε να γίνει πράξη η τόσο σημαντική αυτή μελέτη, ώστε να μπορεί το νοσοκομείο να ανταποκριθεί στο ρόλο του ως περιφερειακό. 

Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό ο κ. Σκαντζός να αγνοεί όχι μόνο τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες της Περιφέρειας, αλλά και το πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία και στελέχωση του προσωπικού των νοσοκομείων, το οποίο καθορίζεται από το Υπουργείο Υγείας. 

Ως «Μέγας Ναπολέων» μάλιστα υπόσχεται ότι η νέα περιφερειακή αρχή θα προσλάβει επιστημονικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, παρακάμπτοντας το αρμόδιο Υπουργείο. 

Θαυμάστε τους !

Απέναντι στη δεδομένη αντίθεση του κ. Σκαντζού και της παράταξης του κ. Νίκα για την καθ’ ύψος επέκταση του νοσοκομείου, έχουμε να αντιτάξουμε το έργο μας, που εξασφαλίζει αυτή την κρίσιμη δυνατότητα του νοσοκομείου της Τρίπολης για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο. 

Υ.γ. Η πολιτική απαιτεί σοβαρότητα και δεν είναι τυχερό παιχνίδι !


2 Σχόλια

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΓΙΑΤ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.