Γ. Λαγός: Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών (pics,vid)

Γ. Λαγός: Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών (pics,vid)

Νοέμβριος 28, 2019 - 16:49
10 σχόλια

Εργασίες αποκατάστασης δρόμων από τον Δήμο Τρίπολης

Σε παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης για την αποκατάσταση τοπικών προβλημάτων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, προχωρά ο Δήμος Τρίπολης.

Οι παρεμβάσεις γίνονται και σε δρόμους που έχουν σχεδιαστεί να φτιαχτούν από την αρχή αλλά χρίζουν άμεσων επιδιορθώσεων για να υπάρχει βατότητα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος κ. Γ.Λαγός είναι πολλά τα αιτήματα για επιδιορθώσεις δρόμων και ακολουθείται ένα πρόγραμμα από το κέντρο στην περιφέρεια που θα ολοκληρωθεί άμεσα αν βοηθήσει ο καιρός. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, είπε ο κ.Λαγός, από τη νέα δημοτική αρχή, να λειτουργήσει η πόλη, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «με το κουμπάκι δεν γίνεται τίποτα».

Ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ο κ.Λαγός είπε ότι δίνει μεγάλη σημασία να επανέλθει η κανονική λειτουργιά στην πόλη και τα χωριά και σε συνδυασμό με την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του κ. Κανελλόπουλου να γίνει πιο όμορφη και προσβάσιμη η πόλη.

 

Δελτίο Τύπου

Video: 

Γιώργος Λαγός:Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών


10 Σχόλια

Πάλι με το φτυάρι; Που είναι το πανάκριβο πολυπολυμηχάνημα (όχημα) που αγοράστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή;

2 δουλεύουν, 3 κοιτάζουν. Σοβαρά τώρα ? Ο συγκεκριμένος δρόμος που βλέπουμε στη φωτογραφία θέλει ξύλωμα και ξανά απ την αρχή. Χορτάσαμε στα μπαλώματα ρε παιδιά, φαγωμένος τον διανύεις και κάνεις εμετό, ας μη μιλήσουμε για τις καταπονήσεις των οχημάτων που τον χρησιμοποιούν.

Είσαστε για πολλά γέλια αλλά και κλάματα. Μα με ψυχρή πίσσα κάνετε επούλωση λακκουβών; Αυτή είναι ακριβή έλεγε ο Τζιούμης όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Ευτυχώς που σας άφησε ο Σωτηράκης ψυχρή πίσσα όπως και άλλα υλικά και φωτογραφίζεστε. Ο Τσιάμας τι κάνει εκεί ; Θερμαίνη τη ψύχρη;;;

Οπως δείχνει το βίντεο προσπαθούν να κλείσουν τρύπα εκεί που πρέπει να φτιάξουν πεζοδρόμιο.

17,04 ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΞΕΧΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΥΧΡΗ ΠΙΣΑ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ;

ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΠΙΣΑ 40€ ΤΟ ΚΥΒΙΚΟ(Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ). Ο ΛΑΓΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΡΩΣΕΙ Η ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ.

ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1)ΟΔΗΓΟΣ. 2)ΔΥΟ ΠΟΥ ΦΤΥΑΡΙΖΙΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΑ(ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣΟΥ). 3)ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΕΙΣ

ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ.

Ποιος Σωτηράκης ρε παιδιά; Αφού τα έκανε όλα καλά γιατί πήρε 15% ο Παυλής; Γελάει ο κόσμος μαζί σας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΣΟΒΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ;;;; ΜΑΙΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΥΚΑΛΕΙΩΝΟΣ Κ.Λ.Π. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ....ΟΧΙ ΠΙΣΣΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ.... Ο ΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ;;;;ΝΤΡΟΠΗ ...ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΞΥΠΝΑ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.