Τατούλης

Γ. Κατσίρης: Η ψήφος σας με γεμίζει ευθύνη

Γ. Κατσίρης: Η ψήφος σας με γεμίζει ευθύνη

Ιούλιος 09, 2019 - 11:58
1 σχόλια

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Νιώθω ικανοποίηση γιατί και εδώ στην Αρκαδία εμπιστευθήκατε τη Νέα Δημοκρατία και σήμερα πλέον έχουμε μια νέα κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Στο μικρό διάστημα της προεκλογικής περιόδου μίλησα με ειλικρίνεια στη λογική και στην καρδιά σας. Σας ζήτησα να δυναμώσετε την φωνή της Αρκαδίας, εμπιστευόμενοι την ΝΔ. Αυτό και κάνατε, αφού η ΝΔ ανέβασε τα ποσοστά της στο Νομό και αυτό με γεμίζει με ικανοποίηση, αν και λίγες μόνο ψήφοι μας στέρησαν την δεύτερη έδρα.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας, αλλά και όλους εσάς, που δώσατε την θετική σας ψήφο στη ΝΔ με αποτέλεσμα να κάνουμε την ελπίδα πράξη!

Ο δικός μου ρόλος δεν σταματά εδώ. Η ψήφος σας αποτελεί ευθύνη για εμένα. Θα υποστηρίξω το κυβερνητικό έργο της μεγάλης μας παράταξης και θα αγωνιστώ με την ίδια θέρμη – όπως έκανα ως σήμερα από τις αυτοδιοικητικές θέσεις όπου και υπηρέτησα – με κύριο μέλημα μου την επίλυση των προβλημάτων της αγαπημένης μας Αρκαδίας.

Γιάννης Κατσίρης

Πολιτευτής ΝΔ Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο Γιάννη για τον αγώνα που έκανες έστω και τελευταία στιγμή βοήθησες πολύ την παράταξη μας. Σου αξίζουν πολλά μπράβο !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.