Φθορές στα γραφεία του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Φθορές στα γραφεία του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Απρίλιος 19, 2014 - 13:00
3 σχόλια

Tη Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου όπως υπολογίζεται κατά τις βραδινές ώρες, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο γραφείο του ναού που βρίσκεται κάτω από τον Ι.Ν Αγίου Βασιλείου στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία οι άγνωστοι έσπασαν το τζάμι με μεγάλη πέτρα για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής. Ίσως έψαχναν για χρήματα ή για τρόφιμα. Μία αναίτια πράξη η οποία προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή για τυχόν διάρρηξη.
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

κι οπως παντα απουσα η αστυνομια ,κλεισμενοι ολοι σε γραφεια, περιμενοντας τους πολιτικους/αφεντες τους για οδηγιες για φοροεισπρακτικες δρασεις κατα των απροστατευτων πολιτων.

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 19 Απρ 2014 - 13:55 Ε, όχι και απούσα η αστυνομία...Κάνει έργο...Τη στήνει σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες και γράφει τα παπάκια με τις κομμένες εξατμίσεις...Ξέρεις τί προσόντα και τί κουράγιο χρειάζεται να έχεις, για να επιτελέσεις αυτό το θλιβερό καθήκον; Για πήγαινε, αν σου βαστάει...Ακούς εκεί, απούσα η αστυνομία...Ντροπή και που το σκέφτηκες, όχι μόνο που το έγραψες...

<p>αήδιασαν κάποιοι με την αλαζονεία των *** &nbsp;και ξέσπασαν στις βιτρίνες!</p>