Φθινοπωρινό τουρνουά τένις από τον Σ.Α.Τ.

Φθινοπωρινό τουρνουά τένις από τον Σ.Α.Τ.

Νοέμβριος 07, 2019 - 18:56
0 σχόλια

Φθινοπωρινό τουρνουά τένις διοργανώνει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, στην Τρίπολη, από το 9 έως 30 Νοεμβρίου 2019, με την επωνυμία «Ανδρέας Ανδριανόπουλος- Tennis Tournament 2019”.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου. Οι αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να συμμετάσχουν στο OPEN τουρνουά πρέπει να επικοινωνούν με την γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2710-556500 και 697.685.8699 . Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθούν πλούσια δώρα στους νικητές όλων των κατηγοριών καθώς και αναμνηστικές μπλούζες σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά έχει συσταθεί γραμματειακή υποστήριξη για να εξυπηρετεί τους αθλητές που θα συμμετέχουν.  

Πληροφορίες για την διεξαγωγή του τουρνουά  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν στην προκήρυξη στο επίσημο site του συλλόγου www.tripolitennis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.