Φράγκος - Αγγελόπουλος: Αποκτήστε ασφάλεια (pics)

Φράγκος - Αγγελόπουλος: Αποκτήστε ασφάλεια (pics)

Ιούλιος 12, 2019 - 09:00
0 σχόλια

Η προστασία ενός κτιρίου, μιας οικίας, αλλά και της επιχείρησής σας από την εισβολή ανεπιθύμητων, υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανοίγματα που υπάρχουν προς το εξωτερικό περιβάλλον όπως οι πόρτες εισόδου, τα παράθυρα, οι μπαλκονόπορτες, οι γκαραζόπορτες ή και οι πόρτες της κουζίνας. 

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να θωρακίσετε την ιδιοκτησία σας τοποθετώντας ηλεκτρονικά ρολά ασφαλείας και με το πάτημα ενός κουμπιού να νιώθετε προστατευμένοι.

Η εταιρεία «Χρ. Φράγκος – Αθ. Αγγελόπουλος Ο.Ε.» μπορεί να σας προσφέρει αυτή τη ασφάλεια, τοποθετώντας ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών  τα οποία αποτελούν εγγύηση για  τη δική σας ασφάλεια.

Η «Χρ. Φράγκος – Αθ. Αγγελόπουλος Ο.Ε.» βρίσκεται στην οδό Δούνια 20 και ιδρύθηκε το 2006 με έδρα την Τρίπολη με αντικείμενο της την εγκατάσταση ηλεκτρικών ρολών ασφαλείας για καταστήματα και οικίες, πορτών γκαράζ και αυτοματισμών για συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, επίσης, έργα που αφορούν την εγκατάσταση βιομηχανικών προϊόντων, όπως βιομηχανικές πόρτες και ρολλά, ράμπες και φυσούνες φορτοεκφόρτωσης, την εγκατάσταση αυτόματων γυάλινων πορτών, την τοποθέτηση στεγάστρων αυτοκινήτων και πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας, καθώς και πλήθος άλλων εξειδικευμένων προϊόντων. Διαθέτουμε τηλεχειριστήρια και παρελκόμενα αυτοματισμών για όλους τους τύπους μηχανισμών και πορτών γκαράζ.  

«Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της ελληνικής εταιρείας κατασκευής ρολλών ασφαλείας Liritis, της γερμανικής εταιρείας κατασκευής πορτών γκαράζ Hörmann και της ιταλικής εταιρείας κατασκευής αυτοματισμών Faac.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει ιδιώτες και επαγγελματίες όλων των κλάδων, όπως καταστήματα, φαρμακεία, κοσμηματοπωλεία, συνεργεία, logistics, βιομηχανίες τροφίμων, εργοστάσια κλπ., αλλά και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, δημόσιες υπηρεσίες και κατασκευαστικές εταιρείες.

Στον σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εκθεσιακό χώρο που διαθέτουμε, μπορείτε να δείτε την πλεονότητα των προϊόντων που εγκαθιστούμε σε λειτουργία. Επισκεφθείτε μας ώστε να συζητήσουμε την ιδανικότερη λύση που θα καλύψει τις ανάγκες σας ή καλέστε μας ώστε να έρθουμε στο δικό σας χώρο για κατ’ ιδίαν εξέταση της κάθε περίπτωσης, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

 Η χρήση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, η συνέπεια και η υπευθυνότητα που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια προς τους πελάτες μας και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέσα από το πλήθος των έργων που έχουμε ολοκληρώσει, αποτελούν εγγύηση για  τη δική σας ασφάλεια»

Δείτε μερικά από τα έργα της εταιρίας

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.