Φουντώνει η «μάχη» ανόδου στην Β' Αρκαδίας

Φουντώνει η «μάχη» ανόδου στην Β' Αρκαδίας

Μάρτιος 14, 2018 - 16:35
0 σχόλια

Μετά το τέλος και της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης των μπαράζ ανόδου της Β' Αρκαδίας το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η "μάχη"  για το ποιές θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν την άνοδο θα είναι συναρπαστική μέχρι και το τέλος.

Η πολύ μικρή απόσταση μεταξύ των ομάδων δίνει μια άγρια ομορφιά στο μίνι αυτό πρωτάθλημα απορρίπτοντας το τον τίτλο του φαβορί απόν τις αναμετρήσεις όπως είδαμε και στα παιχνίδια της Κυριακής 11 Μαρτίου.

Ξεκινώντας από τον πρωινό αγώνα ο Νικηταράς που στην πρεμιέρα της Β' φάσης είχε γνωρίσει βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4 από τον Ολυμπιακό επικράτησε στην Τρίπολη του Παγγορτυνιακού με 0-1 με το γκολ του νεαρού Μπάρλα μπαίνοντας ουσιαστικά γερά στο κόλπο και πάλι.

Στον απογευματινό αγώνα του Λεωνιδίου ο ασταμάτητος Ολυμπιακός τα βρήκε πολύ δύσκολα κόντρα στην ψυχωμένη και σκληροτράχηλη Κανδήλα που έγινε η δεύτερη ομάδα (μετά την ΑΕ Μαρίου στην κανονική διάρκεια) που έβαλε στοπ στην εφετινή νικηφόρα πορεία των ερυθρολεύκων.

Η ομάδα του Γιώργου Προκόπου προηγήθηκε 2 φορές με τον Μυλωνά με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει με τους Κυρίο και Γενεόπουλο με το 2-2 να κρατάει την ομάδα του Λεωνιδίου στην κορυφή και την Κανδήλα να στέλνει το δικό της μήνυμα πως είναι και αυτή εδώ.

Η 3η αγωνιστική που έρχεται ίσως καθορίσει πολλά πράγματα για την συνέχεια και θεωρείται ως κομβική με βάση πάντα τι έχουμε δει στις δύο πρώτες στροφές και το πως έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής ο βαθμολογικός πίνακας.

Το Σάββατο (17/3, 15:00) ο Παγγορτυνιακός θα υποδεχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λεωνιδίου και την Κυριακή (18/3, 15:00) στο Άστρος ο Νικηταράς θα φιλοξενήσει την Κανδήλα.

 Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 5

2. Νικηταράς 3

3. Παγγορτυνιακός 3

4. Κανδήλα 2

3η αγωνιστική

Σάββατο (17/3, 15:00)

Παγγορτυνιακός-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Κυριακή (18/3, 15:00)

Νικηταράς-Κανδήλα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.