«Φουλάρει» ο Τόνσο, ικανοποίηση στον Αστέρα

«Φουλάρει» ο Τόνσο, ικανοποίηση στον Αστέρα

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 11:00
0 σχόλια

Ο Μάρτιν Τόνσο αποκτήθηκε πραγματικά στο παρά ένα με τον Αστέρα Τρίπολης να επιμένει μέχρι τέλους και τελικά να δικαιώνεται φέρνοντας στην Τρίπολη τον Αργεντινό επιτελικό μέσο.

Ο μικρόσωμος «μάγος» είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας μας δείχνοντας την περσινή σεζόν με την φανέλα του Ατρόμητου δείγματα του ταλέντου του όντας ένας από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ο ερχομός του Μάρτιν Μάρτιν Τόνσο στην Τρίπολη σκόρπισε ενθουσιασμό και προσδοκίες στους φιλάθλους που περιμένουν από τον Αργεντινό να δώσει αυτό που λείπει από το δημιουργικό κομμάτι του Αστέρα και να συμβάλει και αυτός στην βελτίωση σου για την συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο κόσμος που περιμένει να δει τον Μάρτιν Τόνσο με την κιτρινομπλέ φανέλα αλλά και ο Σάββας Παντελίδης που γνωρίζει ότι θα έχει στα χέρια του μία ακόμα ποιοτική επιλογή που θα μπορέσει να του δώσει επιπλέον λύσεις μέσα στα παιχνίδια.

Ο 29χρονός άσος από την πρώτη μέρα που έχει έρθει στην Τρίπολη προσπαθεί να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους δουλεύοντας καθημερινά πολύ σκληρά έτσι ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα και να μπει σε κανονικούς πια αγωνιστικούς ρυθμούς.

Είναι γεγονός ότι ο Μάρτιν Τόνσο ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και πλέον βρίσκεται στο τελικό του στάδιο πράγμα που γεμίζει με ικανοποίηση τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας βλέποντας τον Αργεντινό να ανυπομονεί να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς χώρους δείχνοντας την επιθυμία του για να βοηθήσει τον Αστέρα.

Η «πρώτη» του Μάρτιν Τόνσο με τα κιτρινομπλέ δεν θα αργήσει. Ο ταλαντούχος μέσος δίνει πια μάχη με τον χρόνο για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Αν δεν τα καταφέρει κόντρα στους Ακρίτες τότε το ντεμπούτο του πάει για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της χρονιάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.