Φουλάρει για μεταγραφική ενίσχυση ο Αστέρας

Φουλάρει για μεταγραφική ενίσχυση ο Αστέρας

Ιούλιος 30, 2019 - 10:17
2 σχόλια

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης του Αστέρα Τρίπολης μέσα στον Αύγουστο και πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με την επιστροφή από την Ολλανδία.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ και οι συνεργάτες του έβγαλαν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα κατά την παραμονή τους στο Άπελντοορν ενώ και τα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι κιτρινομπλέ αποτελέσαν ένα ουσιαστικό εργαλείο ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Η αρκαδική ομάδα φαίνεται πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού με χαρακτηριστικά φορ περιοχής που να διαθέτει δύναμη και εκτελεστική ευχέρεια και ενός εξτρέμ με ταχύτητα και παιχνίδι ένας εναντίον ενός από τα πλάγια ενώ παράθυρο υπάρχει και για μία ακόμα μεταγραφή στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Προτεραιότητα είναι ο επιθετικός και ο εξτρέμ ενώ υπάρχει και το όνομα του Γκοροστίδι που βρίσκεται στην λίστα για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη και στο θέμα αυτό.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον τραυματισμό του Λουίς Φερνάντεζ με τον Αστέρα Τρίπολης να θέλει μέσα στις πρώτες μέρες του νέου μήνα να έχει κλείσει με επιτυχία τα κενά του.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πάλι αργείτε... 2 χρόνια προσπαθούμε να πάρουμε έναν επιθετικό... Γιατί;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.