Φουλ για Γιούστε και Μπαμπόκ ο Αστέρας

Φουλ για Γιούστε και Μπαμπόκ ο Αστέρας

Ιούνιος 22, 2017 - 11:30
0 σχόλια

Λέβι Κλέμεντ Μαντίντα και Ντάνι Ερμόσα Πιτσίν (αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες) είναι μόνο η αρχή για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος φουλάρει και τις υπόλοιπες υποθέσεις για τη μεταγραφική του ενίσχυση και το χτίσιμο μιας νέας φιλόδοξης ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η αρκαδική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Φρανκ Ιβ Μπαμπό και παρά το γεγονός ότι ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ως τελειωμένη την υπόθεση από την πλευρά του κιτρινομπλέ στρατοπέδου υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσια κατάληξη της υπόθεσης αυτής.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει και το όνομα του Έκτορ Γιούστε, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει ψηλά στη λίστα του τον 29χρονό ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στη μεσαία γραμμή σαν καθαρός κόφτης.

Ο Μπαμπόκ δεν μπόρεσε με την Ουέσκα να πάρει την άνοδο, ενώ ο Γιούστε έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα και αναζητεί τον νέο προορισμό της καριέρας του, γεγονός που βάζει γερά τον Αστέρα Τρίπολης στο κόλπο της διεκδίκησης και των δύο ποδοσφαιριστών.

Ενδεχομένως η αρκαδική ομάδα να καταλήξει και σε μία από τις δύο περιπτώσεις μιας ακόμα υπάρχουν ερωτηματικά στο ρόστερ της, και πιο συγκεκριμένα στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναφορικά και με τον Ελίνι Δημούτσο, ο οποίος δεν έχει βρει άλλη ομάδα και αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του το προσεχές διάστημα.

Από εκεί και πέρα, άμεσες προτεραιότητες αποτελούν ένας επιθετικός για να πλαισιώσει τον Μιχάλη Μανιά στη γραμμή κρούσης, ένας επιτελικός μέσος και ένας ακόμα εξτρέμ με τον Αστέρα Τρίπολης πέραν της ισπανικής αγοράς να εξετάζει προσεκτικά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν στα χέρια τους και από τη Λατινική Αμερική.

Η αρκαδική ομάδα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου ξεκινά τη χρονιά και ο Στάικος Βεργέτης επιθυμεί να έχει μαζί του στην προετοιμασία τους νέους ποδοσφαιριστές στην πρώτη αυτή συνάντηση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.