Φουλ επίθεση με Λουίς Φερνάντεθ ο Αστέρας (vid)

Φουλ επίθεση με Λουίς Φερνάντεθ ο Αστέρας (vid)

Ιούνιος 28, 2019 - 15:28
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό επιμένοντας Ισπανικά με τον Λουίς Φερνάντεθ να προβάρει τα κιτρινομπλέ και βρίσκεται στην χώρα μας για λογαριασμό της αρκαδικής ομάδας.

Ο Λουίς Φερνάντεθ είναι αυτό που λέμε ένας σύγχρονος επιθετικός μιας και μπορεί και να σκοράρει με συνέπεια και να δημιουργήσει τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους συμπαίχτες καθώς έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (κορυφή, πλάγια, πίσω από τον φορ).

Ο άσος προέρχεται από μια γεμάτη και ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν με την φανέλα της Μούρθια με 17 τέρματα ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τις  Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ουέσκα, Λούγκο, ΝτεποΡίβο Φαμπριλ και Αλκορκόν.

Ο 26χρονός επιθετικός είναι δεξιοπόδαρος και αρέσκεται να αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό και διακρίνεται για την ταχύτητα του και την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση του με τον Αστέρα Τρίπολης να πραγματοποιεί μια ιδιαίτερα ψαγμένη και ελετημένη κίνηση.

Ειδήσεις: 
Video: 

LUIS FERNANDEZ | UCAM MURCIA


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.