Φωτορεπορτάζ: Τελευταία προπόνηση και έτοιμος για την πρεμιέρα ο Αστέρας

Φωτορεπορτάζ: Τελευταία προπόνηση και έτοιμος για την πρεμιέρα ο Αστέρας

Αύγουστος 18, 2017 - 22:05
0 σχόλια

Ο χρόνος πια μετρά αντίστροφα καθώς σε κάτι λιγότερο από 24 ώρες ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινά τον φετινό του «μαραθώνιο» στην Super League ανοίγοντας αυλαία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Σάββατο (19/8, 19:15).

Στόχος ο Αστέρας Τρίπολης την νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά είναι να επιστρέψει εκεί που πραγματικά του αρμόζει να είναι, εκεί που επιθυμούν οι φίλαθλοι του εκεί που αξίζει να βρίσκεται πραγματικά αυτή ομάδα.

Οι κιτρινομπλέ το απόγευμα της Παρασκευής 18 Αυγούστου πραγματοποίησαν στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον είναι απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με όρεξη πάθος και μεγάλη προσμονή οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη είναι απόλυτα έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την νίκη και να ξεκινήσει η ομάδα θετικά τις υποχρεώσεις της στην Super League.

Ο φωτογραφικός φακός του ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σας προσφέρει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της βάζοντας σας σε κιτρινομπλε  ρυθμούς.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.