Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Χιμένεθ με τον Αστέρα

Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Χιμένεθ με τον Αστέρα

Ιούλιος 10, 2019 - 20:11
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης και επίσημα πέρασε στην εποχή του Μπόρχα Χιμένεθ με τον Ισπανό τεχνικό λίγο μετά την παρουσίαση του και την πρώτη συνέντευξη στους εκπρόσωπους του τύπου πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Με όρεξη για πολύ και σκληρή δουλειά και παράλληλα με μεγάλες φιλοδοξίες βλέποντας τον Αστέρα Τρίπολης ως μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του ο Μπόρχα Χιμένεθ ανέλαβε τα καθήκοντα του και ξεκίνησε το χτίσιμο της ομάδας με στόχο την δημιουργία ενός δυνατού, επιθετικού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Η προετοιμασία των κιτρινομπλέ συνεχίζεται κανονικά και σε υψηλούς ρυθμούς με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα καθημερινά με τον 34χρονό Ισπανό τεχνικό να πιάνει αμέσως δουλειά.

Αρκετό τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και οι πρώτες επαφές με την μπάλα βρίσκονται στο πρόγραμμα που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης γνωρίζοντας πως τους περιμένει ακόμα αρκετή δουλειά για την συνέχεια της προετοιμασίας τόσο στην Τρίπολη όσο και στην Ολλανδία σε λίγες ημέρες.

Την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης 10 Ιουλίου παρακολούθησαν και κάποιοι πιστοί φίλαθλοι της ομάδας οι υποίοι υποδέχθηκαν με τον πιο ζεστό και εγκάρδιο τρόπο τον Μπόρχα Χιμένεθ και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία αλλά και μέλη της διοίκησης της αρκαδικής ΠΑΕ.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Μπόρχα Χιμένεθ με τον Αστέρα Τρίπολης στο βοηθιτικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρώτη προπόνηση με Μπόρχα Χιμένεθ ο Αστέρας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.