Φωτορεπορτάζ από τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Τεγέας

Φωτορεπορτάζ από τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Τεγέας

Ιούλιος 05, 2019 - 10:31
3 σχόλια

Στην τελική τους ευθεία φαίνεται πως έχουν μπει οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Τεγέας με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σχεδόν έτοιμος και την αισιοδοξία παράδοσης του μέσα στο καλοκαίρι να γίνεται όλο και πιο έντονη.

Το μεγάλο όνειρο των ανθρώπων της Τεγέας αποκτά σάρκα και οστά βλέποντας το γήπεδο τους να παίρνει την μορφή ενός νέου καταπράσινου και μοντέρνου γηπέδου που θα αποτελέσει πηγή και κίνητρο αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από την πλήρη τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα έχουν μπει και τα τέρματα ενώ την εμφάνιση τους έχουν κάνει και οι πάγκοι μένοντας ακόμα κάποιες μικρές λεπτομέρειες αναφορικά που έχουν να κάνουν με το αρδευτικό κομμάτι για το πότισμα του γηπέδου.

Το μείζον θέμα είναι η δημιουργία και η κατασκευή των νέων αποδυτηρίων με τις εργασίες το επόμενο διάστημα να επικεντρώνονται στον τομέα αυτό για να μπορέσει το γήπεδο να πάρει το συντομότερο δυνατό το πράσινο φως και να περάσει στα χέρια της ομάδας για την λειτουργία του.

Οι εικόνες του νέου πράσινου γηπέδου στην Τεγέα είναι εντυπωσιακές σκορπίζοντας αισιοδοξία και χαμόγελα στις τάξεις του Αρκαδικού ποδοσφαίρου σε μια περίοδο που το γηπεδικό στο Δήμο Τρίπολης είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.


3 Σχόλια

παυλη θα λετε και θα κλαιτε που δεν τον ψηφισατε,κοιτατε τι σας εφτιαξε ο ανθρωπος

ΦΙΛΕ 16:15 ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.Ο ΠΑΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.