Φωτορεπορτάζ από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Φωτορεπορτάζ από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Οκτώβριος 28, 2011 - 17:12
5 σχόλια

Φωτογραφικό υλικό από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη. Παρόντες ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο Μητροπολίτης Μ&Κ Αλέξανδρος και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αρκετοί μαθητές προτίμησαν να αποδώσουν τιμές στην... Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης που βρισκόταν απέναντι από τους επισήμους. Φαινόμενο που παρατηρήθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Video: 

youtube://v/BUJ4PNXBOIw


5 Σχόλια

Τα σεβη μου σε ολες τις πολεις την Ελλαδας που ειπαν σημερα "OXI"! Τα σεβη μου σε ολους τους πολιτες που ηταν σημερα εκει για να το υπερασπιστουν! Τα σεβη μου σε ολους τους μαθητες που σεβαστηκαν τον εαυτο τους και την ιστορια αυτης της χωρας! Τα σεβη μου στη δηλωση του Μανωλη Γλεζου! Τελικα χαιρομαι γιατι βλεπω οτι μπορει εν μερει να καταφεραν να συγχυσουν τις συνειδησεις μας, να διαβρωσουν την ταξικη μας συνειδηση, να ελαστικοποιησουν μαζι με την εργασια μας και το ηθος μας αλλα δεν καταφεραν να κανουν τιποτα σε αυτο που εχουμε και λεγεται "φιλοτιμο": δεν λεγεται, δεν περιγραφεται, (ποσο μαλλον δεν μεταφραζεται) ειναι κατι σαν την ταοιστικη γνωση, οποιος πραγματικα το κατεχει μονο αυτος μπορει να το κατανοησει. (αντιγραφή από το site http://real-democracy.gr/forum/ta-sebi-moy-stis-poleis-tis-elladas-poy-eipan-simera-oxi) (ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποκαταστάθηκε το νόημα της 28ης ΟΚτωβρίου)

Και λίγα τους έκαναν !!!!!!!!!!! Μπορείτε εδώ http://syntageskardias.blogspot.com/2009/10/blog-post_27.html να δείτε μια ανάρτηση που σίγουρα θα σας κάνει να νοιωσετε εθνική υπερηφάνια και θα θέλετε να λιώσετε σαν σκουλήκια όλους τους πολιτικούς που το μόνο που ξέρουν είναι να περιφέρονται σε γιορτές και πανηγύρια και να πουλανε φιλοπροσωπία στους ψηφορόρους τους!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους ορμόμενοι απο τους προγόνους μας ας πούμε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ σε όλους αυτούς που μας περιγελούν. Εχετε σκεφθεί ότι είναι εμμισθοι υπάλληλοι μας και εμεις που είμαστε τα αφεντικά τους στο τέλος δεν θα έχουμε να φάμε !!!!! αφιερώνω στους ενδοξους ήρωες μας το ποίημα του Ι. Πολέμη που σίγουρα οι μεγαλύτεροι το ξέρουν απο το σχολείο τους Η Σημαία Πάντα κι ὅπου σ᾿ ἀντικρίζω, μὲ λαχτάρα σταματῶ, ὑπερήφανα δακρύζω, ταπεινὰ σὲ χαιρετῶ. .............. Κι ἀπ᾿ τὰ στήθη μου ἀνεβαίνει μία χαρούμενη φωνή: «Νἆσαι πάντα δοξασμένη, ὦ Σημαία γαλανή!» Ι. Πολέμης Μην αφήσουμε κανεναν στο όνομα της παγκοσμιοποίησης να ποδοπατήσει το εθνικό μας φρόνημα.

συγκινητικό το απόσπασμα της μάνας μπράβο ! καλό είναι να αναφερθεί και η δήλωση γλέζου για το άγαλμα του μέγα αλέξανδρου ... για να μην νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε κουτόχορτο (α ναι το ξέχασα σε συνέντευξη στην ελευθεροτυπία ο αλλοδαπός παππούς εμπνευστής του κινήματος των αγανακτισμένων δηλώνει ότι αν ήταν στην ελλάδα θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ ...) περαστικά σας !

ωραίο το ποίημα ...