«Φωτογραφίζει» Νίκα για την Περιφέρεια ο Βλάσης;

«Φωτογραφίζει» Νίκα για την Περιφέρεια ο Βλάσης;

Σεπτέμβριος 27, 2018 - 12:15
6 σχόλια

Με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, από τους πιο πετυχημένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού κατάφερε να φτιάξει μια πόλη στολίδι για την Πελοπόννησο.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα media με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα εκθειάζοντας το έργο του στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα .
Με αυτό το post του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από την Αρκαδία για τον Μεσσήνιο δήμαρχο τα σενάρια για την υποψηφιότητα Νίκα για χρίσμα της ΝΔ στην Περιφέρεια ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο
Όλοι πλέον περιμένουν την απόφαση του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

 


6 Σχόλια

Ο Κώστας Βλάσης να μην ανάγει σε πολιτική την προσωπική του ιδιοτέλεια. Η ΝΔ πρέπει να αξιολογήσει την κοινοβουλευτική παρουσία του κύριου Βουλευτή αλλά και στην εκλογική του περιφέρεια. Πρέπει να συνεκτιμηθεί η συμπεριφορά του ίδιου, αλλά και των συνεργατών - συγγενών στον νομό. Ο μόνος λόγος που αναλώνει δυνάμεις είναι όχι για να παράξει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που έχει η περιοχή μας , αλλά στο πώς θα εξοντώσει με ανήθικα και αθέμιτα μέσα - στυλ " Καμόρας"- τη βασική του αντίπαλο. Γι αυτόν η σχετική εγκύκλιο του κόμματος δεν ισχύει?

Ο Βλάσης κατηγορεί Τατούλη για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ. Διαδίδει μάλιστα ότι η κόρη του θα κατέλθει με ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως πρέπει να ενημερωθεί από τον Περικλή Μαντά για τις σχετικές καταγγελίες του για τη συνεργασία Νίκα με διάφορους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ? https://www.tharrosnews.gr/news/content/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%84%CE%B9 http://theodorovias.blogspot.com/2016/09/blog-post_826.html?m=1

Ο Κώστας Βλάσης είναι περισσότερο Νεο Δημοκράτης από τον Πέτρο Τατούλη? Στην Αρκαδία όλοι γνωρίζουν την οικογενειακή του πολιτική του διαδρομή η οποία περιλαμβάνει και αντι-ΝΔ ακτιβισμό. Η μετέπειτα πορεία είναι γνωστή. Μετά Πολάν που τον έφερε από τα Γιάννενα στην Αθήνα. Νέοι Ορίζοντες στην Αθήνα.

Ειναι γνωστό απο την Κυριακή στην Άλωση. Ο ίδιος ο Νίκας επιβεβαίωσε στο γεύμα προς τιμή του ΠτΔ στην Λέσχη Αξιωματικών σε ερώτηση αυτοδιοικητικού πως θα ειναι υποψήφιος παρουσία αρκετών αιρετών.

Τι έκανε ο Νίκας και είναι επιτυχημένος; Η καλαματιανοι να "συγχωράνε" το... σεισμό και τον Μπένο. Ο Νίκας είναι σφουγγοκωλαριος του Σαμαρά, και ένα άχρωμο πλάσμα. με μηδενικό ουσιαστικά έργο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.