Φωτογραφικό υλικό από τη Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη

Φωτογραφικό υλικό από τη Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη

Δεκέμβριος 20, 2012 - 20:45
14 σχόλια

Χριστουγεννιάτικο χρώμα έδωσε φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο Δήμος Τρίπολης στην πόλη με τον στολισμό του. Κάνοντας μία βόλτα στην Τρίπολη θα συναντήσει κανείς το δέντρο και τη φάτνη στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Στην πλατεία Πετρινού μικρά φωτισμένα δεντράκια και μια καμπάνα και το ,καθιερωμένο πλέον, χωριό των Χριστουγέννων στην πλατεία Άρεως. Μπορεί να μη διανύουμε την καλύτερη περίοδο λόγω οικονομικής κρίσης, όμως οι κάτοικοι της Τρίπολης βρήκαν τη διάθεση και στόλισαν τα σπίτια τους.

Ο φακός του ArcadiaPortal.gr σας παρουσιάζει μια εικόνα από την στολισμένη Τρίπολη!


14 Σχόλια

Ενα μπράβο για τον τεχνικό που έκανε αυτη την ωραία διακόσμηση στην πόλη μας....

Ωραίο θέαμα δεν διαφωνώ! --Την νύχτα κούκλα ,την ημέρα όμως ΠΑΝΟΥΚΛΑ,αντικρίζοντας τους σωρούς των σκουπιδιών.......... ....Των μέχρι τώρα άχρηστων και ανίκανων Δημάρχων και της(συνοδείας) αυτών. Για Φρου Φρου κι'αρώματα πρώτοι!!!! Θα έπρεπε να βάλετε και άλλες 30 φωτογραφίες σκουπιδιών. Αυτοί μόνο έτσι καταλαβαίνουν!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

παντως το δεντρο στη κεντρικη πλατεια θα το βγαλω φωτο φετος. και εχει γουστο να ακουσω πουθενα κανα κοντογουνι για αυτο. δωρο του πεθερου μου ειναι προς το δημο τριπολης. ηθελε να το κοψει ,και το παραχωρησε στο δημο ΔΩΡΕΑΝ !!!

Ωραία όλα αυτά για να ξεφεύγεις λίγο από τη μιζέρια. Επίσης μερικά κτίρια στο κέντρο της πόλης(όπως το Galaxy Hotel κ.α.) δε φαίνονται πάρα πολύ άσχημα? Γνωρίζω πως αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αρχικεκτονικές παρεμβάσεις, just saying...

Για φωτογραφία η πλατεία πετρινού μια χαρά είναι, από κοντά όμως μαύρο χάλι!

Ποσο να μας στοιχισε αυτο το τεραστιο δενδρο στην κεντρικη πλατεια;Καποιος ειπε για εικοσι χιλιαρικα,δεν θα ηταν προτιμοτερο να κανουν καποιοι φτωχοι Χριστουγεννα με αυτα τα χρηματα; Οσον αφορα την Πετρινου δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να καλυφθουν τα λαστιχα των αυτοκινητων που χρησιμευουν σαν βασεις των δενδρων;Δεν ελπιζω σε καποια απαντηση.

Είμαι φοιτήτρια και μόλις ήρθα από Αθήνα. Ο στολισμός είναι φανταστικός και πολύ καλύτερος από της πρωτεύουσας. Μπράβο η πόλη μας, άρχισε επιτέλους να αλλάζει. Οσο για μερικούς μίζερους που θα ήθελαν να μείνει η πόλη αστόλιστη θα βυθιζόμασταν όλοι στην κατάθλιψη. Εαν δεν τους αρέσει ας μείνουν σπίτι τους γιατί αυτοί όπου και να πάνε μέσα στη μιζέρια θα είναι.

Συγχαρητήρια γιατί αυτά τα Χριστούγεννα ειναι πολύ καλόγουστα και έχουν γίνει με τον μικρότερο προυπολογισμό που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μπράβο επίσης γιατί ο δήμος έδειξε και το κοινωνικό του πρόσωπο με το κοινωνικό παντοπωλείο και με τα τρόφιμα που μοίρασε στα χωριά στους άπορους, κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα πάλι.

Ακούστε εσείς που μένετε Αθήνα κ έρχεστε Τρίπολη για γιορτές, όλα καλά θα σας φαίνονται. Να πάρετε τα παιδιά σας και να τα πάτε να δούν τους σωρούς από τα σκουπίδια και τη φτώχεια. Εάν ο Χριστός ερχόταν στη γη ούτε ο ίδιος θα ήθελε να Τον εορτάζουμε με αυτά που θα έβλεπε. Θα έπαιρνε ένα ρόπαλο και ώς άλλος Ιησούς εν Ιερουσαλήμ, θα κατέστρεφε όλα τα δέντρα, κ όλα όσα γίνονται στο όνομά του, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Θα σας κάνω μια ερώτηση τώρα. Εάν ερχόταν ο Ιησούς στην πλατεία Πετρινού, τί θα έσπαγε πρώτο; Περιμένω απαντήσεις

Στον ανώνυμο Παρ. 21 Δεκ. 2012 - 21:22 που φαντάζεται εικοσαχίλιαρα, το δένδρο δεν στοίχισε τίποτα στο Δήμο γιατί ήταν προσφορά δημότη, όπως και όλα όσα έγιναν δεν στοίχισαν τίποτα ή στοίχισαν ελάχιστα. Απλά όλοι Δημοτική Αρχή, συνεργάτες του Δήμου, προσωπικό του Δήμου, Σύλλογοι, εθελοντές κ.λ.π. έβαλαν ένα στοίχημα. Μέσα στην κορύφωση της κρίσης, σε εποχή ανέχειας και προβλημάτων να δημιουργήσουν μιά όαση αισιοδοξίας και ελπίδας έστω για δύο εβδομάδες με μηδαμινό κόστος για το Δήμο και τους Δημότες. προσωπικά νομίζω ότι το πέτυχαν...

Στοιχηματίζω ότι θα έσπαγε την ξεροκεφάλα σου, που είναι σαν τενεκές ξεγάνωτος! Α, μην το ξεχάσω, καλές γιορτές σε σένα και την κεφάλα σου...

ΑΑΧ το μικρό Παρίσι!