Φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος

Φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος

Οκτώβριος 27, 2014 - 17:53
15 σχόλια

Οι εξελίξεις της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του 42χρονου επιχειρηματία από την Τρίπολη είναι ραγδαίες.

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται για τον τρόπο δολοφονίας αλλά και για τον δράστη.

Το ArcadiaPortal  βρέθηκε στο φερόμενο σημείο της επίθεσης και δημοσιεύει φωτογραφίες από το εσωτερικό της πολυκατοικίας όπου  βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ο 42χρονος συμπολίτης μας. Όπως μπορείτε να δείτε είναι ευδιάκριτα τα σημάδια αίματος που φαίνεται να είναι του θύματος.

Δείτε ΕΔΩ  Οι κάτοικοι της Τρίπολης μιλούν για την πρωτόγνωρη εγκληματική πράξη

Δείτε ΕΔΩ Την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Δείτε ΕΔΩ   Τί είπε ο άνθρωπος που βρήκε τον δολοφονημένο επιχειρηματία

Δείτε ΕΔΩ τα πρώτα πλάνα λίγο μετά την δολοφονία

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Είδαμε ένα αποτέλεσμα της ανομίας, όταν την αφήνουμε ανεξέλεγκτη. Τι διαστάσεις μπορεί να πάρει.......... Ο Δήμος πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του και να λάβει τα μέτρα του για την εφαρμογή των νομίμων. Ας μπεί επιτέλους μια τάξη σε αυτή την πόλη.

Τι να καταλάβω, ρε ηλίθιε, Είσαι εσύ που έγραψες "Είδαμε ένα αποτέλεσμα της ανομίας, όταν την αφήνουμε ανεξέλεγκτη. Τι διαστάσεις μπορεί να πάρει.......... Ο Δήμος πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του και να λάβει τα μέτρα του για την εφαρμογή των νομίμων. Ας μπεί επιτέλους μια τάξη σε αυτή την πόλη."; Τι σημαίνει ανομία που αφήνει ανεξέλεγκτη ο Δήμος και εφαρμογή των νομίμων; Ανοίγεις το στόμα σου να πετάς λαμακίες και οι άλλοι είναι στούρνοι;

Να μπεί τάξη σε μια κατα τα άλλα ήσυχη πόλη? Κάτι δεν μας λές? Ποιές ήταν οι άνομες συμπεριφορές που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό περιστατικό? το παράνομο παρκάρισμα, η φοροδιαφυγή? Επίσης ο Δήμος είναι υπέυθυνος μόνο για τα του δήμου. Αν θές να τιγκάρουμε στους ματατζήδες έτσι για να γουστάρεις μπορείς απλά να το πείς.

Ολα τα προβληματα κουκουλωνονται σ αυτη την πολη...

Να με συγχωρείς, δεν υπολόγισα την αδυναμία σου να εκφραστείς. Δεν πειράζει, όταν αποκτήσεις ευρύτερο λεξιλόγιο και ικανότητα διάρθρωσης των σκέψεών σου, ξαναδοκίμασε να εξηγήσεις τι ήθελες να πεις.

Φτιάξατε ένα ροντέο και απορείτε που σκοτώθηκε κάποιος; Ολο το σκηνικό οδηγούσε εκεί: ανεξέλεγκτες καταστάσεις μετά την διασάλευση (ανάπλαση) του κέντρου, όπου όποιος θέλει κάνει ό,τι γουστάρει. Ανθρωποι που δεν μπορούν να μοιράσουν σανό σε 2 γαίδούρια, παρέδωσαν δρόμους και πλατείες σε "επιχειρηματίες" να ασκήσουν "επιχειρηματική" δραστηριότητα. Αποτέλεσμα: 1) κλειστές στοές, τραπέζια, καρέκλες, παραβάν, σόμπες, γλάστρες, ηχεία, τέντες και ό,τι άλλο τους βολεύει σε δημόσιο χώρο, χωρίς άδεια, 2) Μηχανάκια και ποδήλατα άνω κάτω και πλαγίως, ακόμη και πάνω στα πεζοδρόμια των πεζοδρόμων, αλλά και μπόλικα αυτοκίνητα. 3) Παντελής περιφρόνηση των δικαιωμάτων των πεζών στους ....πεζοδρόμους. 4) Ούτε ίχνος ελέγχου - αστυνόμευσης ακόμη και για την ένταση της μουσικής, για ΦΠΑ και κάπνισμα ούτε συζήτηση. 5) Εμφανής υποβάθμιση και φθορές στα δένδρα, στα κτήρια αλλά και παρεμπόδιση της λειτουργίας του Θεάτρου από την ηχορύπανση. 6) Απόλυτη ασυλία σε κάθε μορφής παρανομία και αποτελεσματική προστασία των παρανομούντων από αυτούς που έχουν καθήκον να τους ελέγχουν. 7) Το καλυτερότερο, αφού είδαν και απόειδαν στη Δεληγιάννη που είχε καταντήσει μονοπάτι, από ...πεζόδρομος, οι υπεύθυνοι έβαλαν κάγκελα μήπως περιοριστούν οι ¨επιχειρηματίες", όπως βάζει η αστυνομία στους διαδηλωτές!!!!! και έμειναν και οι δυό ευχαριστημένοι!!! Οταν λοιπόν φτιάχνεις μια ζούγκλα ή ένα ροντέο, τι περιμένεις; Η απόλυτη ευθύνη είναι του Δήμου και της Αστυνομίας που τόσα χρόνια ανέχονται την κοροϊδία, και που αν προσπαθούσαν να βάλουν τάξη, ίσως σήμερα να ζούσε κάποιος που στην επετηρίδα της αποστρατείας ήταν πολύ χαμηλότερα από άλλους...

Νομίζω ότι όλα αυτά που αναφέρεις, υπαρκτά προβλήματα της ζωής στην πόλη, δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωποκτονία, το φόνο, συμβάν απολύτως προσωπικό ανάμεσα στο δολοφόνο και το θύμα, είναι κάτι που όσο και αν το ξεχειλώσεις, όσο και να το τραβήξεις στα άκρα, και πάλι είναι ολοκληρωτικά άσχετο. Οι δημοτικές αρχές και η αστυνομία δεν έχουν καμιά δυνατότητα να εμποδίσουν τέτοιες πραγματικά αποτρόπαιες πράξεις, πουθενά στον κόσμο.

Ειμαι της γνωμης οτι κανεις δεν πρεπει να βιαζεται να βγαλει συμπερασματα για τα κινητρα πισω απο μια τετοια δολοφονια. Ειναι πιθανο να μην εχει καμια σχεση με κατι απο αυτα που εικαζουν οι σχολιαστες. Γι αυτο θα προτεινα να δουμε πρωτα τα στοιχεια απο την αστυνομικη ερευνα. Ολα ειναι ρευστα σε τετοιες περιπτωσεις. Εδω στην αρχη μας ειπαν οτι διαπραχθηκε με τσεκουρι μετα με σφυρι, μετα με βαριοπουλα και τελικα ηταν οπλο.

Μήπως για την δολοφονία φταίει και ο μουντός καιρός; Τα άστρα; Οι ψεκασμοί; Έλεος. Αυτό που έγινε είναι πρωτοφανές για την πόλη μας και πιστεύω ότι είναι η εξαίρεση του κανόνα. Ας μάθουμε τι πραγματικά έγινε, ελπίζω να το μάθουμε κάποτε και μετά συζητάμε για τις αιτίες.

Έχουν όμως την δυνατότητα/αρμοδιότητα να ελέγχουν, να αστυνομεύουν και να επιβάλλουν την εφαρμογή των νομίμων (όσα ορίζουν οι νόμοι, οι κανονιστικές αποφάσεις...). Πόσο το κάνουν αυτό?

ο δημος η αστυνομια κτλ κτλ τι σχεση εχουν με ενα φονο? ο ανθρωπος δολοφονηθηκε που σημαινει οτι ειχε τα μπλεξιματα του δεν σε σκοτωνει καπποιος ετσι απλα για καλημερα οποτε τι σχεση εχουν οι παραπανω? τοτε δε θα γινοταν ποτε ληστειες δολοφονιες κτλ ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.