Φωτογραφία «έπος» του Κουρμπέλη που έγινε viral (pic)

Φωτογραφία «έπος» του Κουρμπέλη που έγινε viral (pic)

Σεπτέμβριος 12, 2018 - 18:56
2 σχόλια

Μια στιγμή από το παρελθόν του Δημήτρη Κουρμπέλη φέρνει στην δημοσιότητα η γνωστή αθλητική χιουμοριστική σελίδα των social media "cult24" με την φωτογραφία να γίνεται αμέσως viral.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πριν μερικά χρόνια στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Τρίπολης δίνει τον δικό του χιουμοριστικό τόνο όντας χαμογελαστός με καπέλο, φανέλα προπόνησης της αρκαδικής ομάδας, αθλητική κάλτσα και παπούτσι σκαρπίνι. 

Βεβαίως η φωτογραφία απέκτησε αμέσως viral μορφή στο instagram με τα likes και τα σχόλια κάνουν την δυναμική τους εμφάνιση μεταξύ των οποίων και από νυν και πρώην του συμπαίχτες.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπουζούκης από τον Παναθηναϊκό σχολίασε τον αρχηγό του ενώ μέρος στα σχόλια πήραν και οι Γιώργος Γεωργακόπουλος και Σάββας Τσαμπούρης επικρατώντας ο σχετικός χιουμοριστικός χαμός.

http://www.astrosnews.gr/sites/default/files/field/image/20180912_181132-750x750.jpg

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

παλι καλα που δεν φοραγε τσαρουχια να δειξει οτι ειναι γνησιο αρκαδικο σπλαχνο που τα σκαει στα πανηγυρια. μπρρρ κιτσ κιτσ

την είπες πάλι την ...... σου. Άντε για νάνι τώρα. Ούτε με μια παλιά φωτογραφία δεν χαλαρώνεις;; Αν έβλεπες τον Μαρινάκη στα νιάτα του θα χαιρόσουν... Ως εκεί φτάνει το IQ σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.