Φωτίου: Οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα (vid)

Φωτίου: Οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα (vid)

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 13:05
4 σχόλια

Μιλώντας σε εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη η αναπληρώτρια υπουργός ανέφερε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση» προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο την έντονη δυσαρέσκεια των υπαλλήλων.

Στις δημόσιες αναφορές της αναπληρώτριας υπουργού Θεανώς Φωτίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το 25% στο υπουργείο είναι νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν».  Ένα ακόμη 25% που είναι διευθυντικά στελέχη, τα οποία, όπως ανέφερε, την υπονομεύουν.

Αυτή είναι η εμπειρία μας:  

Ένα κράτος στο οποίο καθόμαστε εμείς αποπάνω και αποκάτω μάς υπονομεύει το σύμπαν. Αν δεν είχα εγώ νομικό σύμβουλο από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτά που μου φέρνουνε να υπογράψω είναι για να με πάνε στη φυλακή. Και για να εξηγούμαστε: Το 25% του υπουργείου μου είναι νέα παιδιά και αυτά συνεργαζονται μαζί μας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Ομιλία Θεανώς Φωτίου στη Νέα Σμύρνη σχετικά με τις Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν το Συνέδριο του Κόμματος,


4 Σχόλια

....αλλά τους κρατάμε γιατί μας ψηφίζουν και πληρώστε παρακαλώ τον ΕΝΦΙΑ για το μισθουλάκο τους

Όταν οι πολιτικοί στριμώχνονται και βλέπουν το χαλί (η εξουσία) να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, βρίσκουν εχθρούς για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους, το ΣΥΡΙΖΑ όταν ήθελαν τα τους ψηφήσουν ήταν μαζί τους τώρα έγιναν άχρηστοι και υπονομευτές,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.