Φωτιά στο κτίριο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης(photos)

Φωτιά στο κτίριο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης(photos)

Φεβρουάριος 28, 2012 - 23:34
2 σχόλια

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο που στεγάζεται η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στο χώρο βρέθηκαν αμέσως τρία πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από το δεύτερο όροφο ,που στεγάζεται το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης...και συγκεκριμένα από το ίδιο το ραδιόφωνο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αν και πιθανολογείται βραχυκύκλωμα. Τα στούντιο δεν έχουν υποστεί ζημιές, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση πέραν του καπνού, αν και γίνεται λόγος για καμένα αρχεία που βρίσκονταν σε ντουλάπες που υπήρχαν στο χώρο. Οι περισσότερες ζημιές εντοπίζονται σε χώρους  γραφείων που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του κτιρίου ενώ συγκεντρωτική καταμέτρηση των ζημιών θα γίνει με το πρώτο φως της μέρας.

Αυτή τη στιγμή στο κτίριο βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Γιώτα Καμπισιούλη, Δημήτρης Μανιατάκος, Μηνάς Αρτόπουλος, ο ΔΣ Σταύρος Κουκάκης, ο πρόεδρος της ραδιοφώνου Τιμολέων Κατσίπος και ο Γραμματέας Στέλιος Λυμπεράκης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, της Τρίτης (28.2.2012), στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, επί της οδού «Ισαάκ και Σολωμού».
Άμεσα, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς.
Η αιτία της πυρκαγιάς πιθανολογείται ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική εγκατάσταση.
Οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν ήταν περιορισμένες. Το στούντιο του σταθμού και ο βασικός τεχνικός εξοπλισμός, δεν υπέστησαν ζημιές.
Η Διοίκηση της ΔΕΠΕ, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Δήμου Τρίπολης ευχαριστούν την Πυροσβεστική υπηρεσία για την άμεση επέμβασή της, στον τόπο της φωτιάς, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Το ραδιόφωνο θα είναι και πάλι κοντά σας με την πρώτη ενημερωτική του εκπομπή από σήμερα (Τετάρτη, 29.2.2012), περίπου στις 10.00, ενώ το πλήρες πρόγραμμα του θα εκπέμψει και πάλι, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι.

Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/c8WIwu5OacU


2 Σχόλια

Θέλω να μου λύσετε μια απορία: Μάθαμε ότι, με το άγγελμα της είδησης για την πρόκληση της πυρκαγιάς στο ραδιόφωνο, αμέσως ενδιαφέρθηκαν για το σταθμό και τους εργαζόμενους σ' αυτόν, τόσο ο δήμαρχος, όσο και όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι και δεν σταμάτησαν να επισκέπτονται τα γραφεία του σταθμού για να εκφράσουν τη συμπάθειά τους στους υπαλλήλους και να τους ρωτήσουν πώς αισθάνονται...'Η μήπως όχι;...Σας αφήνουμε εσείς να λύσετε το κουίζ... Ευτυχώς πάντως που, παρά τις υλικές ζημιές, συνεχίζει να ακούγεται μέσα από τα ερτζιανά, η ελεύθερη φωνή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, το οποίο δείχνει ότι, για άλλη μια φορά, είναι πολύ σκληρό καρύδι... Κουράγιο, παιδιά και συνεχίστε τη δουλειά σας, όπως μόνο εσείς ξέρετε! Η Τρίπολη είναι μαζί σας και σας στηρίζει!

<p> κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ αν θέλετε να καταγγείλετε κάτι μπορείτε να το κάνετε ΕΠΏΝΥΜΑ</p>