Φωτιά στη χωματερή στο Άστρος (pics,vid)

Φωτιά στη χωματερή στο Άστρος (pics,vid)

Αύγουστος 20, 2019 - 18:28
0 σχόλια

Συνεχής ενημέρωση

Νέα ενημέρωση

21:00

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά στη χωματερή έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, αλλά δυστυχώς θα σιγοκαίει και θα καπνίζει για μέρες.

20:30

Μαίνεται η φωτιά έως και αυτή την ώρα και ενώ πέφτει το σκοτάδι

20:00

Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει  περιοριστεί στον χώρο των δεμάτων

Τα εναέρια μέσα συνδράμουν στη «μάχη» με τις φλόγες στην χωματερή

 

Φωτιά ξέσπασε για άγνωστη έως τώρα αιτία στον χώρο όπου συγκεντρώνονται τα απορρίμματα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας και βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται εντός της χωματερής στην θέση «Γεφυράκι» στον δρόμο Άστρους - Άργους και έως τώρα δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα της Πυροσβεστικής και επιχειρούν και δυο πετζετέλ.

Όπως  μας αναφέρουν αναγνώστες

Μαύροι καπνοί και μυρωδιά καμένου πλαστικού και χρωμάτων κάνει τον αέρα αποπνικτικό στο Άστρος

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Β. Κυνουρία Δημήτρη Γκαύρο που βρίσκεται στο σημείο μας είπε ότι η φωτιά εξελίσσεται στον χώρο των δεμάτων. Όπως μας πληροφόρησε, ο φύλακας του χώρου εντόπισε την εστία περίπου στις 17:00 και ειδοποίησε την πυροσβεστική.

Όπως τόνισε, ο φύλακας προσπάθησε με τον πυροσβεστήρα να περιορίσει την φωτιά μέχρι να έρθει η πυροσβεστική, αλά αυτό δεν ήταν εφικτό.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Φωτιά στη χωματερή στο Άστρος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.