Φωτιά σε οικισμό Αθιγγάνων στην Τρίπολη

Φωτιά σε οικισμό Αθιγγάνων στην Τρίπολη

Μάρτιος 17, 2020 - 10:40
12 σχόλια

Φωτιά ξέσπασε για άγνωστο έως τώρα λόγο, σε οικισμό των Αθιγγάνων στον δρόμο της Τεγέας,  κοντά στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η φωτιά εκδηλώθηκε σε κεραμοσκεπή οικίας Αθιγγάνων και η ζημιά ανέρχεται στα 10.000 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες και κατάφεραν να περιορίσουν την εστία, προτού αυτή δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα με τυχόν εξάπλωσή της.


12 Σχόλια

Ποια οικία???αφού έχουν καταπατήσει κοινόχρηστο ή ιδιωτικό χώρο φτιάχνουν τα τσαντίρια τους.συνήθως οι οικίες πληρώνουν ρεύμα,νερό,δημοτικά τέλη...αυτοί τπτ..και τα 10000 ευρώ δικά μας είναι από την φορολογία μας.

Κρίμα

Mέχρι το 1970 ήταν απάτριδες....πως έγιναν κάτοχοι οικιών οι κύριοι που ζουν από τα επιδόματα της πρόνοιας???

Άσε ρε εξυπνε Έλληνα όταν καις εσύ τα δάση κ φτιάχνεις αφθερετες βίλες είναι καλά όταν έχεις μαγαζιά κ κλέβεις την εφορία είναι καλά,κ αυτοί τι θα κάνουν μερικοί πληρώνουν άλλοι όχι.

Πες τα χρυσόστομε αλλά με σωστή ορθογραφία. Αυτές οι "αφθέρετες" βίλες μου έμπηξαν μαχαίρι στην καρδιά :)

Ρε μεγάλε εσύ υποστηρίζεις την παραβατική συμπεριφορά των ρομά.η παραβατική τους συμπεριφορά είναι τεράστια δυσανάλογη με το ποσοστό τους σε όλες τις χώρες που αναγκαστικά τους φιλοξενούν.δεν είναι οι οικονομικές συνθήκες που τους κάνουν πρεζέμπορους,κλεφτρόνια,βιαστές και δολοφόνους.ο ένας στους δεκα χιλιάδες εθνικά έλληνες έχει παραβατική συμπεριφορά,οι 99 στους 100 ρομά έχει παραβατική συμπεριφορά και οι 100 παρασιτούν γιατί όλοι ζουν με επιδόματα και συντάξεις που τα πληρώνει ο εργαζόμενος έλληνας που μονάχα η κρίση τον γονάτισε εσύ που είσαι τιμητής,έχεις φοροδιαφύγει ποτέ?

Δεν στηρίζω ούτε τα Ρόμα ούτε τους Έλληνες αλλά να μην λέμε για τους άλλους όταν έχουμε κ εμείς την φωλιά μας χεσμενη.οταν φοροδιαφεύγη ο Έλληνας με διπλή ταμειακή όταν πας στα νησιά κ τα πληρώνεις 100 φορές πάνω όταν τα μπουμπούκια εμείς οι Έλληνες πάμε κ κλέβουμε κ σπάμε τις τζαμαρίες του Έλληνα π θέλει να βγάλει το ψωμί του όταν δεν υπάρχει παιδεία π βγαίνει το 17 με το μηχανάκι χωρίς κράνος σούζα κ σκοτώνεται όταν ο Έλληνας κλέβει για να ζήσει επειδή το κράτος του παίρνει φόρους υψηλούς κ τα Ρόμα τι θα κάνουν τα ίδια παραβατικότητα όπως ο Έλληνας,στους 90/100 Ρόμα κ οι Έλληνες το ίδιο.

21.21@ Μάλλον Ρομα είσαι. Φαίνεται ότι είσαι πανεπιστήμονας. Το ίδιο είναι ο Έλληνας και ο Ρομα? Τα ίδια επιδόματα παίρνουν? Την ίδια αντιμετώπιση έχουμε στα δικαστήρια και στην ανομία? Αντε τραβά κάνε καμιά δουλειά ρε και μην ασχολείσαι.

Αμετανόητοι εκμεταλλευτές οι ρομά.αφού λαμβάνουν επίδομα απορίας πως κατάφεραν και είναι ιδιοκτήτες?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.