Φωτιά σε οικία στην Ζώνη Μεγαλόπολης – Ελαφρά τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης

Φωτιά σε οικία στην Ζώνη Μεγαλόπολης – Ελαφρά τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης

Νοέμβριος 01, 2014 - 14:04
0 σχόλια

Φωτιά ξέσπασε σε οικία συμπολίτη μας στην Ζώνη Μεγαλόπολης , σήμερα στις 12 περίπου. Η φωτιά ξεκίνησε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από το τζάκι και γρήγορα επεκτάθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Ι.Κ. προσπάθησε αρχικά να σβήσει την φωτιά μόνος του αλλά δεν τα κατάφερε και έπαθε εγκαύματα στο πόδι του . Ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς .

Λόγω της προσπάθειας του να σβήσει μόνος του την φωτιά δεν ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία , η οποία μόλις ενημερώθηκε πήγε άμεσα στο συμβάν με δύναμη 3 οχημάτων και πρόλαβε να γλυτώσει την πλήρη καταστροφή της οικίας. Οι ζημιές βέβαια είναι πολύ μεγάλες αλλά το σπίτι δεν κάηκε ολοσχερώς.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε όλοι μας ότι πρέπει να καλούμε σε βοήθεια αμέσως και μετά να επιχειρούμε να σβήσουμε μόνοι μας την φωτιά.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να μην ξεχνάμε ότι η παρουσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέσα στην πόλη της Μεγαλόπολης και η άμεση επέμβαση της για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε σωτήρια και επιβεβλημένη.

Ευχόμαστε γρήγορα περαστικά στον συμπολίτη μας και να βρει την δύναμη να επισκευάσει πάλι το σπίτι του.

Φωτογραφίες στο kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.