Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Τρίπολης

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Τρίπολης

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 14:04
0 σχόλια

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Τρίπολης την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου περίπου στις 13.30 όταν δύο πυροσβεστικά οχήματα με τις σειρήνες κατευθύνονταν σε περιστατικό.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ενημερωθήκε ότι είχε δοθεί σήμα για εστία φωτιάς σε διαμέρισμα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής έδρασαν εσπευσμένα γιατί το σήμα για εστία αφορούσε κουζίνα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να την περιορίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από μαγειρικό σκεύος τηγάνι, όταν αυτό πήρε φωτιά και αυτή επεκτάθηκε και στον απορροφητήρα. Οι  ιδιόκτητες της οικίας κατάφεραν και περιόρισαν μόνοι τους την εστία χωρίς να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σήματα με εστίες φωτιάς σε πολυκατοικία όπως είναι κατανοητό προκαλούν την ανάσταση των περιοίκων και των περαστικών οι οποίοι ανησυχούν για την έκτασή της.

Το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν και η πυροσβεστική αποχώρησε από το σημείο σε λίγη ώρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.