Φωτιά σε αυτοκίνητο και σε γεωργικό μηχάνημα στην Μεγαλόπολη

Φωτιά σε αυτοκίνητο και σε γεωργικό μηχάνημα στην Μεγαλόπολη

Δεκέμβριος 29, 2017 - 13:53
0 σχόλια

Σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ένα Ι.Χ. επιβατηγό πήρε φωτιά στο χώρο του κινητήρα , ενώ ήταν σταματημένο στην κίνηση λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης. Αμέσως έτρεξε ο συμπολίτης μας Κώστας Κατσούλας ο οποίος ήταν εκείνη την ώρα στην εργασία του στην ψησταριά Μερακλής μαζί με άλλους και με πυροσβεστήρες από το κατάστημα του κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά. Ταυτόχρονα έφθασε και όχημα της Πυροσβεστικής Μεγαλόπολης το οποίο ολοκλήρωσε την κατάσβεση και συνόδεψε το όχημα σε συνεργείο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα στο όχημα υπήρχαν 3 μικρά παιδιά και η άμεση επέμβαση των συμπολιτών μας ήταν καθοριστική.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου αργά το απόγευμα τυλίχθηκε στις φλόγες γεωργικό μηχάνημα  που βρισκόταν παρκαρισμένο σε ιδιόκτητο χώρο στην είσοδο της Μεγαλόπολης στα Περιβόλια. Η Πυροσβεστική Μεγαλόπολης με πολύ γρήγορη επέμβαση κατάφερε να σβήσει την φωτιά πριν πάρει διαστάσεις.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.