Φορτσάρει για Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Φορτσάρει για Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Φεβρουάριος 14, 2019 - 22:15
1 σχόλια

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του Σαββατιάτικου (16/2, 19:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρκαδική ομάδα μετά την βαριά εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη αναζητεί το αντίδοτο κόντρα στο τριφύλλι θέτοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και στον τραυματία Χουάν Μουνάφο ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν ο Ματίας Ιγκλέσιας μπορέσει να δώσει το παρών με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο πάντως να επιστρέφει στην διάθεση της ομάδας του.

Μεγάλο βάρος έχει πέσει από το τεχνικό επιτελείο των κιτρινομπλέ στο κομμάτι της τακτικής όπου και εκεί έχει επικεντρωθεί η δουλειά αυτές τις μέρες έτσι ο ώστε ο Αστέρας Τρίπολης να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.