Επικαιρότητα

Latest

Η διαιτησία του τελικού Κυπέλλου Αρκαδίας

Ορίσθηκε η διαιτητική τριάδα του τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» ανάμεσα στο Λεωνίδιο και τον Παναρκαδικό.

Περισσότερα

Συνάντηση εργασίας του Oικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη (pics)

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας την Τετάρτη 18/04/2024, στην Τρίπολη μαζί με τους εκπροσώπους των πέντε Λογιστικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου .

Περισσότερα

Εκδικάστηκε η δεύτερη ένσταση κατά της εκλογής του Γιάννη Τρουπή στο ΔΣ Τρίπολης

Εκδικάστηκε η δεύτερη ένσταση που υποβλήθηκε κατά της εκλογής του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τρουπή της παράταξης «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Περισσότερα

Η Super League και η Stoiximan αφιερώνουν την 6η Αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs και 5η των Playouts στην Ημέρα της Γης

H Super League, διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, από κοινού με τη Stoiximan, Μεγάλο Χορηγό του Πρωταθλήματος της Super League και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης (22 Απριλίου), αφιερώνει την 6η Αγωνιστική των Stoiximan

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στον Δήμο Τρίπολης

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Περισσότερα

Εορτάστηκε η Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Τρίπολη (pics,vid)

Την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης τίμησαν με εκδηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Δράση με θέμα «Βιώνω τα συναισθήματά μου» από το Ψυχιατρικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics)

Την Τετάρτη 10/4/2024 επαγγελματίες υγείας από το Ψυχιατρικό Τμήμα παιδιών και έφηβων του Νοσοκομείου Τρίπολης,  πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στο  μαθητικό πληθυσμό με θέμα «Βιώνω τα συναισθήματα μου» στο Γενικό Λύκειο Λεβιδίου.

Περισσότερα

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Με αναμετρήσεις για όλα τα γούστα έρχεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το προσεχές Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου.

18η αγωνιστική

Σάββατο 20 Απριλίου

Περισσότερα

«Μυγδαλιά Γορτυνίας: Νερό ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση»

Αυτή είναι η πιστοποιίηση των υγειονομικών υπηρεσιών  που εξέτασαν το νερό του χωριού στις αρχές Φεβρουαρίου 2024 μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων.

Περισσότερα

Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης για την παραβατικότητα των ανηλίκων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την
εκδήλωση που διοργανώνει, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με θέμα:

Περισσότερα

Άρειος Πάγος: Έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο των δύο υφυπουργών για το μπάζωμα στα Τέμπη

Παραγγελία να διερευνηθεί πιθανή πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ε.Κ απέστειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη προς τη διευθύνουσα της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας επειδή απέρριψε την καταγγελία – μήνυση συγγενών θυμάτων

Περισσότερα

Εκδήλωση - Βιβλιοπαρουσίαση των «Αποδελτιώσεων» της Σεμίνας Διγενή στην Τρίπολη

Εκδήλωση - Βιβλιοπαρουσίαση των «Αποδελτιώσεων» της Σεμίνας Διγενή, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις 19:00, στο Μεγάλο Καφενείο.

Περισσότερα

Στους «4» του Conference League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα ημιτελικά του UEFA Conference League έπειτα από την επική του πρόκριση στα ημιτελικά μέσα στην Τουρκία και στην διαδικασία των πέναλτι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Τζολάκη.

Περισσότερα

Το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής 19 Απριλίου

Αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ περιλαμβάνει το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευή 19 Απριλίου.

15.00 (Cosmote Sport 3 HD): Ποδόσφαιρο, Youth League, Ολυμπιακός – Ναντ

Περισσότερα

Ο Στέλιος Ανατολίτης στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης σήμερα

Καλλιτέχνες καταξιωμένοι στον χώρο της κωμωδίας, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους υποσχόμενοι να χαρίσουν στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Περισσότερα

Σελίδες