Φονιάδες

Φονιάδες

Αύγουστος 30, 2019 - 11:33
0 σχόλια

Διαβάζω για τον ακαριαίο θάνατο που βρήκαν γιαγιά και εγγονός στην Αχαία, όταν ένας 28χρονος, με ταχύτητα 150 χλμ. την ώρα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω τους την ώρα που έκαναν την απογευματινή τους βόλτα.

Τα στοιχεία που έρχονται ένα-ένα στο φως είναι αποκαλυπτικά του σημείου εγκληματικής ακινησίας στο οποίο έχει περιέλθει η Δικαιοσύνη στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο 28χρονος το 2016 είχε τραυματίσει δύο αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει από μπλόκο ελέγχου της Αστυνομίας. Τότε, ο 28χρονος έφεδρος του Πολεμικού Ναυτικού δεν σταμάτησε στο σήμα, ανέπτυξε ταχύτητα, ακολούθησε καταδίωξη και προσέκρουσε σε μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς.

Από το 2016 και η υπόθεσή του δεν έχει εκδικαστεί. Ο ίδιος δεν έχει τιμωρηθεί.

Δυστυχώς τρία χρόνια αργότερα, το σκηνικό κατά κάποιον τρόπο επαναλήφθηκε και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα ήταν όχι απλώς πολύ χειρότερο, αλλά τραγικό. Ο 28χρονος τραυμάτισε θανάσιμα μια γυναίκα και ένα βρέφος. Και τους άφησε εκεί, στο πεζοδρόμιο.

Άφησε 20χρονη συνεπιβάτιδά του και μετά έπεσε στη θάλασσα, προσπαθώντας, κατά τους δικηγόρους του, να αυτοκτονήσει, όπου και συνελήφθη.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο βρισκόταν ελλιμενισμένο σκάφος της οικογένειάς του το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει για να διαφύγει.

Πόσα τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί και οι δικογραφίες βρίσκονται σε αναμονή;

Η Ελληνική Δικαιοσύνη με τα χίλια μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει, ουσιαστικά επιτρέπει σε εν δυνάμει φονιάδες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι.

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.