Φωνές και ένταση ανάμεσα σε Νικολάκου, Στρατηγάκο και Πατσαρίνο (vid)

Φωνές και ένταση ανάμεσα σε Νικολάκου, Στρατηγάκο και Πατσαρίνο (vid)

Μάρτιος 04, 2019 - 17:50
8 σχόλια

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην κυρία Ντίνα Νικολάκου, στον κ. Νίκο Πατσαρίνο και στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Στρατηγάκο, όταν ο δεύτερος, μετά τη ματαίωση της συνεδρίασης του Σώματος, αφού η αντιπολίτευση σύσσωμη, μαζί με τους ανεξάρτητους περιφερειακούς συμβούλους, δεν προσήλθε στη συνεδρίαση, θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους εντός της αίθουσας συνεδριάσεων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Η κυρία Ντίνα Νικολάκου όταν ο κ. Πατσαρίνος κάλεσε τους δημοσιογράφους εντός της αιθούσης κατόπιν της ματαίωσης του ΠεΣυ αντέδρασε σφόδρα, ζητώντας του να κάνει τις δηλώσεις έξω, αφού δεν τίμησε το ΠεΣυ με την παρουσία του και προτίμησε να πιει τον καφέ του έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, όπως η ίδια τόνισε. Μάλιστα, όταν ο κ. Πατσαρίνος ρώτησε τον πρόεδρο αν μπορεί να χρησιμοποιήσει την αίθουσα για δηλώσεις, έλαβε την απάντηση ότι εφόσον βρίσκεται στην αίθουσα, θα προσμετρηθεί στους παρόντες.

Πρόεδρε, με συγχωρείς αλλά είσαι για γέλια.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατηγάκο, θα έπρεπε να προσμετρηθεί η παρουσία του κ. Πατσαρίνου, εφόσον ακόμα η διαδικασία δεν είχε ολοκληρωθεί.

Εκεί που ήσουν τόση ώρα θα πας να κάτσεις, σε αυτή την κατάντια έφτασες, να πας έξω. Τρέχα έξω!
 

φώναζε η κυρία Νικολάκου, λέγοντας απευθυνόμενη στον κ. Πατσαρίνο: «Δεν ντρέπεσαι;».

Τελικά, ο κ. Πατσαρίνος πέρασε έξω να κάνει τις δηλώσεις του.

Γαλανιάδη Εύα

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση μεταξύ Νικολάκου και Πατσαρινου


8 Σχόλια

@05.11 μήπως οι αντίθετοι του κ.Πέτρου βλέπουν την καταστροφή τους έχουν πάθει αυτό που γράφεις; Οι εκλογές έρχονται.......

Η Βλασοπαρέα θα λογοδοτήσει πρώτα στον Αρκαδικό και μετά, στον Πελοποννησιακό Λαό . Οι προσωπικές στρατηγικές τους θα ηττηθούν κατά κράτος και πλέον ο επικεφαλής αυτής της ομάδας πρέπει να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του κόμματος. Στις 26/5 ο Βλάσης θα είναι ο κύριος υπεύθυνος για την επιλογή ήττας στην Περιφέρεια και την χαμηλή επίδοση του κόμματος.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 5 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ , @05.11 , ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΟΥΛΟΠΑΡΕΑ ........Ε! ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ........

Επειδή αρχίζω δουλεια στις 6:00 (υπάλληλος του εμπορικου αεροδρομιου Τριπολης που έφτιαξε ο Πέτρος) και ξυπνάω πριν τις 5 δεν δείχνει κανέναν πανικό, εσείς οι οπαδοί της Τατουλοπαρεας που δουλεύετε ωρες καταστημάτων μετα τις 9 ζείτε σε μια παράνοια, μέχρι και μεσα στην Τριπολη Θα πατωσετε εδω θα ειμαστε μαγκακια που γερνετε απο τα χτυπήματα του Πέτρου στην Πλάτη.

Ορφανα του Πετρου και της Ντιναρας ,στην Γορτυνία θα σας περασει και Μπουτρουκας χαχαχα

Οταν θα γινει το αεροδρόμιο της Τρίπολης , ο Βλασης δεν θα υπάρχει να σε διορίσει .......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.