Φωνές και αποχωρήσεις από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (video)

Φωνές και αποχωρήσεις από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (video)

Μάρτιος 27, 2015 - 19:56
2 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 27 Μαρτίου δεν έλειψαν οι εντάσεις, όταν ήλθε στο τραπέζι το ζήτημα της εκλογής του περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου ζήτησε να καθυστερήσει η συζήτηση για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, καθώς ένας σύμβουλος βρισκόταν καθ' οδόν. Η αντιπολίτευση αντέδρασε, αλλά το θέμα τελικώς δεν συζητήθηκε.

Ωστόσο, και ενώ η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης ζήτησε να προχωρήσουν στην εκλογή Συμπαραστάτη, καθώς ένας σύμβουλος, ο οποίος είναι γιατρός, έπρεπε να αποχωρήσει.

Η αντιπολίτευση και ο κ. Γόντικας αντέδρασαν.

Αποχώρηση της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του Π. Συμβουλίου

 
Τελικώς, αποχώρησε η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ύστερα από διαφωνία η οποία δημιουργήθηκε σε σχέση με τη σειρά των θεμάτων που θα συζητούνταν.
 
Ύστερα από διαφωνία εκ μέρους της αντιπολίτευσης ως προς το αίτημα της κυρίας Νικολάκου να συζητηθεί η εκλογή του περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη διακόπτοντας τη συζήτηση για άλλο ζήτημα, η αντιπολίτευση αποχώρησε, εκτός των συμβούλων της Χρυσής Αυγής και της Γραμματέως Μαριαλένας Σούκουλη
 
Ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης ανέφερε ότι η διακοπή ζητήθηκε επειδή ένας από τους συμβούλους είναι γιατρός και έπρεπε να πάει στην εφημερία του. 
Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φωνές και αποχωρήσεις από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

ArcadiaPortal.gr Αποχωρήσεις από το ΠεΣυ


2 Σχόλια

Πρώτη φορά είναι που ο Πετράν κόβει και ράβει το συμβούλιο στα μέτρα του για να περνάει ότι θέλει?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.