Follow the Stars 2019

Follow the Stars 2019

Φεβρουάριος 13, 2019 - 18:23
0 σχόλια

Η μεγάλη γιορτή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την ονομασία Follow the Stars βρίσκεται προ των πυλών. Στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στις 17/2 θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο τενιστικό event της χρονιάς στην Τρίπολη, την Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία φέτος κλίνει το 13ο έτος ζωής της και γίνεται πάντα με σκοπό να τιμηθούν οι καλύτεροι παίχτες, του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, της χρονιάς που πέρασε, καθώς και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας της Τρίπολης που έχουν βοηθήσει, τόσο την ΑΕΚ, όσο και την διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να βλέπετε πατώντας στην   επίσημη σελίδα μας στο internet (tennisaek.gr ) και στο facebook (facebook.com/aektripolistennis/), αναφορικά με τις εκπλήξεις της λαμπρής βραδιάς και περαιτέρω λεπτομέρειες των βραβευθέντων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.