Follow the Stars 2016 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Follow the Stars 2016 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μάρτιος 02, 2017 - 09:35
0 σχόλια

Η επιτροπή διοίκησης και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης προσκαλούν όλα τα μέλη του ομίλου καθώς και όλους τους φίλους του αθλήματος στην εκδήλωση Follow the Stars 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 5/3/2017 και ώρα 17:00 στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» στο Κάψια Αρκαδίας.

Η φετινή χρονιά για το όμιλο αποτελεί το 26ο έτος λειτουργίας του τμήματος, το οποίο σημαδέυτηκε απο μεγάλες επιτυχίές της αγωνιστικής ομάδας.  Για αυτό το λόγο στην εκδήλωση Follow the Stars θα τιμηθούν όλοι οι παίχτες της αγωνιστικής ομάδας μας  για τις επιτυχίες τους καθώς και οι νικητές/τριες, τόσο του 11ου εσωτερικού τουρνουά juniors, όσο και αυτοί του Master League.

Επίτιμος καλεσμένος ο Πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Ροβάς, ο οποίος θα τιμηθεί απο τον όμιλο για το ήθος του και τις επιτυχίες τους στο άθλημα της Αντισφαίρισης .

Προσκαλούμε λοιπόν όλα μας τα μέλη και όλους τους φίλους του αθλήματος στην πρώτη επίσημη μεγάλη γιορτή του ομίλου μας για το 2017. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.