Φόλες έριξαν ασυνείδητοι για ακόμα μία φορά στην Τρίπολη

Φόλες έριξαν ασυνείδητοι για ακόμα μία φορά στην Τρίπολη

Αύγουστος 21, 2019 - 17:20
6 σχόλια

Ακόμα ένα περιστατικό θανάτωσης ζώου με φόλα γνωστοποιεί ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του συλλόγου, στα φανάρια της οδού Σπάρτης μετά τις γραμμές του τρένου κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε τον σύλλογο για την τρίτη γάτα που βρήκε βασανιστικό θάνατο στο σημείο.

Φαίνεται ότι ούτε το χρηματικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ ούτε τα δύο έτη φυλάκισης που προβλέπει ο νόμος αποτρέπουν κάποιους από το να θανατώνουν με φρικτό τρόπο τα αδέσποτα στην πόλη μας, που πολλάκις δυστυχώς ήρθε στο προσκήνιο για τις επαίσχυντες αυτές πράξεις.

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Στο Δ.Δ. όπου κάθομαι σε μια πενταετία έχω χάσει τουλάχιστον έξι γατιά από φόλες, τα γνωστά: εμετοί, αφροί από το στόμα, σπασμοί, μυική αδυναμία, ψυχορράγημα. Μόνο ένα σπίτι κατοικείται κοντά στο δικό μου. Τι πρέπει να κάνω αν δεν πιάσω τον δράστη επ' αυτοφόρω; Να διακινδυνεύσω μήνυση για συκοφαντία;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

Να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους. Για αυτούς που έχουν κατοικίδια για τα σκυλιά που επιτίθενται που δεν τα στειρωνουν για τις φόλες κλπ. Όχι μόνο κατά το δοκούν.

για μετα τις γραμμες του τρενου εχουμε ενδειξεις κι οχι αποδειξεις....μεχρι τοτε χανουμε αθωες ψυχες γιατι .....χαλανε τις γλαστρες!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.