Φοιτητές Ράμπο ετοιμάζει ο Γαβρόγλου

Φοιτητές Ράμπο ετοιμάζει ο Γαβρόγλου

Ιούνιος 22, 2017 - 20:43
0 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Τι εννοεί ο Γαβρόγλου όταν λέει ότι αυτό που χρειάζεται το Πανεπιστήμιο δεν είναι η κατάλυση του ασύλου -για όνομα του Θεού!- αλλά ένα «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα» το οποίο θα καθαρίσει τα πανεπιστημιακά ιδρύματα από ναρκωτικά, πορνεία, παρεμπόριο;

Εγκληματίες του κοινού ποινικού με την ανοχή του υπουργείου και των πρυτανικών αρχών -δεν είδαμε ούτε έναν πρύτανη να παραιτείται, να αφήνει τη θεσούλα του και να διαμαρτύρεται για το μπάχαλο, βασικά για το μπουρδέλο όνομα και πράμα, του οποίου προΐσταται!- αλωνίζουν ανενόχλητοι και απειλούν τους φοιτητές.

Η λύση, κατά τον κ. Γαβρόγλου, φανταζόμαστε ότι είναι η εξής:

α. Η καθιέρωση εξέτασης σε καράτε, τάε-κβον-ντο, κραβ μανγκά, καποέιρα κάθε υποψήφιου φοιτητή ώστε να είναι σε θέση να διώξει τον μαστροπό από το πανεπιστήμιο με μία λαβή -επειδή δεν πρέπει να καθυστερεί και στις παραδόσεις, ντε! (Υποχρεωτικά, θα πρέπει να μάθει από τον Πάι-Μέι την τεχνική των πέντε βημάτων, χτύπημα στη  καρδιά, Kill Bill κι έτσι, για να αφήνει τον κακοποιό ξερό...)

β. Οι φοιτητές θα είναι υποχρεωμένοι, στο πλαίσιο των σπουδών τους, να οργανώνουν περιπολίες στο πανεπιστήμιο και να περιφρουρούν τον χώρο.

γ. Έτσι και εντοπίσουν τον βιαστή/κλέφτη/πρεζέμπορα/μαστροπό, μαύρο φίδι που τον έφαγε! Με συνοπτικές διαδικασίες θα τον περνούν από λαϊκό δικαστήριο και μετά θα τον μπουζουριάζουν στις φυλακές που θα λειτουργούν εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

Τρία βήματα και τέλος! Ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα θα καθαρίσει τα πανεπιστήμια και μετά, εφόσον οι φοιτητές-Ράμπο τα κάνουν λαμπίκο, θα τους στείλει και στα Εξάρχεια για να μην λένε οι αναρχοαριστεροαυτόνομοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τους μπάτσους στους δρόμους και καταστέλλει την ελευθερία της βούλησης.

Στη φωτογραφία, ο μικρός Νικολάκης προετοιμάζεται με γυμνάσια να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να καταφέρει να επιζήσει στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Αλλά, σωπάτε: Η τηλεόραση λέει ότι ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αν προκύψουν αξιόποινες πράξεις, θα απαγγελθούν κατηγορίες...

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.