Φώφη Γεννηματά: Η Πελοπόννησος μπορεί

Φώφη Γεννηματά: Η Πελοπόννησος μπορεί

Σεπτέμβριος 28, 2017 - 09:40
2 σχόλια

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης κυρία Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε τα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και στη δήλωσή της υπογράμμισε ότι η Πελοπόννησος μπορεί να σταθεί όρθια απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό, με την προϋπόθεση ότι θα γίνει μια αλλαγή πολιτικής:

Η έκθεση αυτή αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί. Η Πελοπόννησος μπορεί.  Με καινοτομία οι επιχειρήσεις μπορούν να σταθούν όρθιες απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι αλλαγή πολιτικής. Χρειάζεται αξιόπιστη κυβέρνηση, για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε με τους εταίρους μας κυρίως όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα. Για να μπορέσουμε έμπρακτα να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν μέσα στην κρίση και να δημιουργήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Εμείς με το Σχέδιο Ελλάδα στηρίζουμε αυτή την προοπτική, την παραγωγή νέου πλούτου και τη δίκαιη αναδιανομή του, για να χτυπήσουμε τις ανισότητες. Για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις αλλαγές και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Αλλάζουμε πριν απ’ όλα εμείς.

Μαζί με τους πολίτες αναγεννάμε τη Δημοκρατική Παράταξη για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πραγματική προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.


2 Σχόλια

φωφακι αυτο το ξερουμε... μας το λεει χρονια ο τατουλης. εισαι λιγο πισω στις εξελίξεις

Εάν χθες Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκε στα εγκαίνια σήμερα τι ημερομηνία έχουμε και που πραγματικά στο χρόνο βρίσκεται η Φώφη!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.