Φώφη Γεννηματά από Τρίπολη: Έχουμε ισχυρές συμμαχίες για να αναχαιτίσουμε την Τουρκική επιθετικότητα (pics,vid)

Φώφη Γεννηματά από Τρίπολη: Έχουμε ισχυρές συμμαχίες για να αναχαιτίσουμε την Τουρκική επιθετικότητα (pics,vid)

Ιούνιος 23, 2019 - 20:32
7 σχόλια

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα βρέθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στο πλαίσια της πανελλήνιας προεκλογικής περιοδείας της.

Λίγο μετά τις 19:00 η κυρία Γεννηματά συνάντησε στο ξενοδοχείο Μαίναλον την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Αρκαδίας και φίλους του Κινήματος.

Λίγο πριν την είσοδο της στην αίθουσα η πρόεδρος μίλησε για τις προκλήσεις της Τουρκίας τονίζοντας ότι οι Έλληνες ενωμένοι δεν πτοούνται.

«Έχουμε τις δυνάμεις μας, αλλά δεν είμαστε μόνοι, έχουμε ισχυρές συμμαχίες, γιατί βρισκόμαστε στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να αναχαιτίσουμε την Τουρκική επιθετικότητα»

Δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το εκλιπόντα Ροβέρτο Σπυρόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα άνθρωπο ακούραστο που πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης, αλύγιστης και ασυμβίβαστος.

Έπειτα η γραμματέας της ΝΕ Αρκαδίας κυρία Κωνσταντίνα Καπογιάννη καλωσόρισε την πρόεδρο και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό , μεταξύ άλλων ζήτησε από τους παρισταμένους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τον αείμνηστο Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr H Φώφη Γεννηματά από Τρίπολη


7 Σχόλια

Ο Τζιούμης που καρπώθηκε όλες τις ψήφους των Πασόκων Τρίπολης δεν εμφανίστηκε να καλός ορίσει την Φώφη; Το παίζει ανεξάρτητος τώρα

Μυαλό φυσικά δεν βάζετε αφού οι ισχυρές συμμαχίες πότε δεν βοήθησαν ουσιαστικά τη χώρα. Το αντίθετο μάλιστα έπραξαν οδηγώντας την σε συμβιβασμούς. Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από εσάς λόγω των εντολών που καταλαβαίνουμε ότι εκετελείτε. Με τα όπλα αναχαιτίζεται η Θαλάσσιος Αττίλας στην κυπριακή ΑΟΖ. Αλλά τα όπλα τα έχετε για μίζες και δεν έχετε σκοπό να αντισταθείτε για να υπογράψετε παραχώρηση του μισού Αιγαίου ανατολικά του 25ου παραλλήλου).

Θα πολεμήσουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.... Χάχα αχ αυτοί οι 8 στους δέκα έχουν κάνει μουφα θητεία

Ιστορία δεν έχετε διαβάσει κυρία Φώφη μας; ποτέ μας βοήθησαν οι καλοί μας φίλοι; Μόνο εμείς τους βοηθάμε. Και όταν χρειαστήκαμε δανεικά τρέξανε να μας γονατίσουν. Ποια βοήθεια κυρία Φώφη μας. Ανοίξτε τα στραβά σας και μην δουλεύετε τον κόσμο.

13:41 άντε πάρε τότε τα παιδιά σου και δώστα στους Τούρκους για τα χαρέμια αφού φοβάσαι τον πόλεμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.