ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου: Αργειτάκης πρόεδρος, Σμυρνιώτης αντιπρόεδρος για τη νέα θητεία (pics)

ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου: Αργειτάκης πρόεδρος, Σμυρνιώτης αντιπρόεδρος για τη νέα θητεία (pics)

Νοέμβριος 14, 2019 - 19:32
1 σχόλια

Προεδρεύοντος του αντιδημάρχου Καθημερινότητας Γ. Λαγού, ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου η διαδικασία εκλογής προέδρου και αντιπροέδρου στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για τη νέα δημοτική περίοδο.

Μετά τις παρουσίες, ο κ. Σταματόπουλος, δήμαρχος Συκιωνίων, δήλωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε άλλη υποψηφιότητα. Ο κ. Σταύρος Αργειτάκος, πρώην δήμαρχος Σπάρτης, τον οποίον πρότεινε ο κ. Νανόπουλος, είπε ότι επιθυμεί και ο ίδιος να είναι υποψήφιος. Κατόπιν τούτου, ο κ. Σταματόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Ακολούθησε ψηφοφορία στην κάλπη.

Ώσπου να γίνει η καταμέτρηση, ο προεδρεύων ζήτησε να δηλωθούν οι υποψηφιότητες για τον αντιπρόεδρο του Σώματος. Μοναδικός υποψήφιος, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Μετά την καταμέτρηση, και με 42 ψήφους, ο κ. Αργειτάκος αναγορεύτηκε και επίσημα ο επόμενος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ.

Ο κ. Αργειτάκος αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση από το προεδρείο, ζήτησε να τοποθετηθεί πολύ σύντομα και, αφού ευχαρίστησε το Σώμα για την εκλογή του, είπε ότι αυτή η θητεία θα είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, «καθώς τώρα μπαίνουμε στην ουσία». «Πιστεύω ότι ως την άνοιξη θα έχει ξεκινήσει η προσωρινή διαχείριση. Με τη βοήθεια όλων μας και με αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.»

Ο κ. Σμυρνώτης, μετά την καταμέτρηση των ψήφων, και την ανάδειξή του σε αντιπρόεδρο με 43 ψήφους, ευχαρίστησε το Σώμα για την τιμή και εξέφρασε την ελπίδα του να είναι καλύτερα τα πράγματα σε αυτή τη θητεία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η εκλογή των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Υπήρξαν έξι υποψηφιότητες και εξελέγησαν οι:

Γεωργόπουλος Γ. Λυσίκατος Χαράλαμπος, Καρβέλας Παναγιώτης, Τσιώτος Βλάσιος, Μαρινάκης Σαράντος και αναπληρωματικοί οι Μητάς και Παπαδάτος.

 

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.