«Fly»... Ντοναρούμα (vid)

«Fly»... Ντοναρούμα (vid)

Ιούλιος 29, 2016 - 16:20
6 σχόλια

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στην Ολλανδία έχοντας μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με την νέα του ομάδα.

Ο Ιταλός κίπερ δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ εύκολα και μέρα με την ημέρα να δείχνει ολοένα και καλύτερος βγάζοντας σιγά, σιγά πτυχές της αξίας και του ταλέντου του.

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο you tube μας γνωρίζει καλύτερα τον Αντόνιο Ντοναρούμα και τις πρώτες του εντυπωσιακές αποκρούσης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Οι πρώτες προπονήσεις του Antonio Donnarumma με τον ΑΣΤΕΡΑ!


6 Σχόλια

Αυτές τις αποκρούσεις τις κάνει κι ένα παιδάκι νηπιαγωγείου.Μεθαύριοθα τον δούμε στο γήπεδο.

@ανωνυμος Παρ, 29/07/2016 - 18:13...Επίσης, αυτά τα σχόλια τα κάνει κι ένα παιδάκι νηπιαγωγείου. Πήγαινε να ρουφήξεις το γαλατάκι σου κι αν σε αφήσει η μαμά σου, ξαναγράψε σχόλιο. Προς το παρόν, παίξε με τα κουβαδάκια σου

Ανώνυμος της Παρασκευής 20/55.Πρέπει να είσαι άνθρωπος της διοίκησης ή να έχει κα΄ποιο μαγαζάκι και να οικονομάς.Δεν εξηγείται διαφιρετικά,τόση μακακία.

@ανωνυμος 21:09...Δεν είμαι τίποτα από τις μπουρδολογίες που αραδιάζεις, κουτοπόνηρε Ελληνάρα...Απλά, δεν κινδυνεύω να δηλητηριαστώ αν δαγκώσω κατά λάθος τη γλώσσα μου, όπως συμβαίνει με πολλούς από εσάς τους προπονητές της εξέδρας, του καφενέ και του πληκτρολογίου...Έξω από το χορό, όλοι οι ξερόλες λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας...Εφόσον τις αποκρούσεις του μπορεί να τις κάνει και ένα παιδάκι νηπιαγωγείου, εμπρός λοιπόν, τί κάθεσαι; Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...Γιατί να πληρώνει η ομάδα ένα σκασμό λεφτά, αφού έχει έτοιμο πορτιέρο; Το ποιος είναι μ@λ@κ@ς, φαίνεται, πάντως...

Ανώνυμε της00/31 αυτό λέω κι εγώ φαίνεται ποιός ειναι Μακάκας,και μάλιστα μεγάλος ΜΑΚΑΚΑΣ.

ελειπα το σκ μου και μπηκα να διαβασω κατιτις και βλεπω τα σχολια ,ανωνυμε 20.55 μπας και νομιζεις οτι γραφουμε οτι γραφουμε για το φετινμο αστερα επειδη δεν τον αγαπαμε? ισα ισα ...............αλλα τετοιο βλημα που εισαι τι αλλο να πεις................για πες μου ,ποιος απο τους δυο εισαι τελικα και μπαινεις και σχολιαζεις υπερ της διοικησης παντα,ο χοντρος η το στρουμφακι?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.