Φίσκα το γαλάζιο κομματικό, κενό το επιμελητηριακό

Φίσκα το γαλάζιο κομματικό, κενό το επιμελητηριακό

Ιούλιος 06, 2018 - 11:31
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, γεια σας!

Πού σας βρίσκω; Μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και παραλίας; Πολλές οι μετακινήσεις τελευταία, βρε παιδιά: το προηγούμενο ΔΣ πήγε Νεστάνη, το ΠεΣυ πάει τη Δευτέρα Ναύπλιο, αποκεντρωθείτε να εισπράξετε και από αλλού... γκουχ! γκουχ!... επαίνους.

Το ΔΣ αποφάσισε, πάντως, η επόμενη συνεδρίαση να γίνει στην Τρίπολη και πάλι, αν και κάτι για Λεβίδι είχαμε ακούσει. Μάλλον επειδή έχει μετά στην πλατεία Άρεως... νταβαντούρι με Φαραντούρη και Σαββόπουλο.
Αλήθεια, μιας και το 'φερε η κουβέντα: πότε, ορέ παλικάρια, θα συζητήσετε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι; Πενήντα τα θέματα του ΔΣ της Τετάρτης, δεν χώραγε ένα 51ο;

Ή ο Μήτσος θα κάνει ένα ξεχωριστό ΔΣ για δαύτο;

Όπως για τα απορρίμματα...

Όπως για τον απολογισμό της θητείας του...

Ας γελάσω!

Έρχεται μια Μποφίλιου τη Δευτέρα και νομίζετε ότι καθαρίσατε; Ήταν που εφέτος θα δεχόταν ο αρμόδιος πολιτιστικός προτάσεις για δράσεις από νωρίς και οι λαλίστατοι Κωστάκης και Νικολάκης είχαν πολλά να προτείνουν στον Δήμο.

Ούτε πρόταση ούτε αντιπρόταση, μεσιάζει ο Ιούλιος και θα κοιτάζουμε τις πέτρες πάλι!

Χαμός και αδιαχώρητο στη συγκέντρωση της ΝΔ για τη επιχειρηματικότητα στο Εργατικό Κέντρο. Αλλά... έλειπαν οι «αυτόκλητοι φωτογράφοι» των social media για να μας ανακοινώσουν τις παρουσίες τους!

Όσο για τις απουσίες... Κραυγαλέες! Απουσίες με νόημα. Απουσίες αντίδρασης και δυσαρέσκειας.

Και ένας Μπουντρούκας στα σίδερα! Ενημέρωση για το ΕΣΠΑ στο Επιμελητήριο και ενημέρωση ΝΔ για την επιχειρηματικότητα την ίδια ώρα, σημειώσατε 2. Άδεια η αίθουσα του Επιμελητηρίου και πάλι! Έχει δίκιο να φωνάζει ο πρόεδρος για τις άδειες αίθουσες!

Ως φαντασματάκι και εγώ ο ίδιος, έχω να πω στο φαντασματάκι του μεγάλου προέδρου στο «μαγαζί γωνία» που και καλά μίλησε με τον Νικήτα που ρώτησε τον Κούλη και του είπε ότι δεν θέλει να ξανακούσει για Τατούλη, ότι ουδεμία συζήτηση έγινε. Δεν είναι και ρόδινα τα πράγματα για τον Πετράν, αλλά ο μεγάλος πρόεδρος κάτι θέλει και ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη...

Εκεί στη Βόρεια Κυνουρία, πράγματα και θάματα: ετοιμάζεται μεγάλο deal μεταξύ Δήμου και κράτους. Γεια σου, Τάκη!

Στο μάτι του κυκλώνα οι πρόσφυγες, που δεν έχουν ενοχλήσει ούτε μύγα. Ξαφνικά, άλλες φυλές, που μας έχουν αλλάξει τα φώτα με την παραβατικότητά τους, δεν μας ενοχλούν;..
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.