«On fire» Ναούμης «τίναξε» το tendex στον αέρα

«On fire» Ναούμης «τίναξε» το tendex στον αέρα

Μάρτιος 29, 2017 - 10:21
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Χολαργό σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ για μία ακόμα φορά έφθασε πολύ κοντά αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την νίκη που τόσο ήθελε.

Ο Σωκράτης Ναούμης στην αναμέτρηση με τον Χολαργό στην Αθήνα λίγο έλειψε να εξελιχθεί στον ήρωα για την ομάδα του πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση όντας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των τελευταίων λεπτών και την ανατροπής που επιχείρησε ο Αρκαδικός.

Ο 20χρονός γκαρντ κάνοντας την καλύτερη του εμφάνιση με την κυανόλευκη φανέλα κατάφερε να δώσει στην ομάδα του ενέργεια αλλά και τεράστιες επιθετικές βοήθειες τόσο με μεγάλα σουτ που επιχείρησε από την περιφέρεια όσο και με προσωπικές δικές του εύστοχες φάσεις.

Οι αριθμοί του Σωκράτη Ναούμη στον αγώνα με τον Χολαργό τα λένε όλα. 18 πόντοι, 3 ριμπάουντ και μία ασίστ σε μόλις 10:37 που βρέθηκε στο παρκέ έχοντας 5/5 βολές, 2/2 δίποντα και 3/4 τρίποντα με μοναδικό ίσως ''μελανό'' κομμάτι της ατομικής του στατιστικής τα 2 λάθη που υπέπεσε.

Η απόδοση αυτή του Σωκράτη Ναούμη ήταν σχεδόν αψεγάδιαστη και συνεπώς τρέλανε τα μηχανάκια του tendex με τον ίδιο να γίνεται ο μοναδικός παίχτης και από της δύο ομάδες που φθάνει πάνω από το 1.000 τελειώνοντας το παιχνίδι με 1.790 που αποτελεί και την καλύτερη του φετινή επίδοση με την φανέλα του ΣΕΦΑ στην Α2.

Μάλιστα το μοναδικό χαμένο τρίποντο του νεαρού άσου του Αρκαδικού ήταν το buzzer που επιχείρησε στα τελευταία δευτερόλεπτα από δύσκολη θέση και χωρίς ισορροπία και αστόχησε με τον ίδιο να χάνει την δυνατότητα να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του και να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της 23η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Αρκαδικός έχει ανάγκη από αυτόν τον Σωκράτη Ναούμη και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει ενέργεια αλλά και επιπλέον επιθετικές λύσεις μέσα από τα plays του τεχνικού επιτελείου για πάρει η ομάδα νίκες που τόσο θέλει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.