Φινάλε με ισοπαλία για τον Αστέρα

Φινάλε με ισοπαλία για τον Αστέρα

Απρίλιος 30, 2017 - 21:55
9 σχόλια

 Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά, Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι με σκορ  2-2, ωστόσο προσέφεραν ωραίο θέαμα με δύο εξαιρετικά γκολ ένα για κάθε ομάδα κλείνοντας έτσι την αγωνιστική σεζον.

Για τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε μία πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά και πλέον με άνεση η ομάδα σχεδιάζει την επόμενη μέρα έτσι ώστε να βρεθεί σύντομα εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Ο Αστέρα Τρίπολης, χωρίς να έχει κυριαρχήσει, ήταν η ομάδα που φάνηκε πιο απειλητική στα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Σταϊκου Βεργέτη μέχρι το 11' είχαν τρεις καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ με καλύτερη ευκαιρία αυτή του 9', όταν ο Αργυρόπουλος με τάκλιν δεν επέτρεψε στον Μανιά να πλασάρει από κοντινή απόσταση. Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους κύλισαν χωρίς κάτι αξιόλογο και από τις δύο ομάδες. Ο Ηρακλής κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς μέχρι το 26' δεν είχε ούτε μία προσπάθεια για γκολ, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον αρχηγό του. Ο Ζιαμπάρης πιο ψηλά από όλους στην καρδιά της άμυνας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Γροντή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας για το 0-1. Οι γηπεδούχοι όμως δεν κάθισαν με  σταυρωμένα στα χέρια και αντέδρασαν λίγα λεπτά αργότερα. Ο Κυριακόπουλος χρειάστηκε λίγο χώρο μόνο έξω από την περιοχή για να επιχειρήσει το έξοχο σουτ και να νικήσει με αυτό τον τρόπο τον Γιαννίκογλου, γράφοντας το 1-1 στο 37'.

Οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν με περισσότερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο και δεν πέρασε αρκετή ώρα για να δούμε ακόμα ένα γκολ στο ματς. Ο Γκοντό μετέτρεψε σε γκολ του πέναλτι που “κέρδισε” από την ανατροπή του Γιαννίκογλου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 53'.  Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Παντελίδης έκανε τις πρώτες του διορθωτικές κινήσεις με την είσοδο των Λουκίνα, Ηλιάδη, ενώ ο Βεργέτης απάντησε με την αλλαγή του Μάσα. Και οι τρεις φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά, με τον τελευταίο να έχει δοκάρι στο 89', χάνοντας έτσι την ευκαιρία να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Αστέρα. Και αναφέρουμε το τρίποντο, καθώς ο Δώνης με εκπληκτικό φάουλ στο 76' είχε φροντίσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Σελίν, Ζούμα (56' Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64' Μάσα), Γκοντό, Μανιάς (86' Τσουκαλάς)  

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Αργυρόπουλος, Δώνης, Κούρος (80' Καραγκούνης), Γροντής, Πασάς (60' Ηλιάδης), Μπαστακός, Περόνε (60' Λουκίνας)

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ 1. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΧΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΓΚΟΝΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ) 2. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΙΒΑΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙ ΑΚΑΡΑΒΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ 3 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ STOIXIMAN ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

@Anonymous 08:55 Το πτυχίο προπονητή της εξέδρας και του καναπέ πότε είπαμε το πήρες; Δεν πετάγεσαι μέχρι Τερτσέτη μεριά να σε δοκιμάσουνε; Κάτι πήρε το αυτί μου προχτές ότι ψάχνουν καθαριστή τουαλέτας με πτυχίο προπονητικής...Ήρθε η ώρα σου να αποδείξεις την αξία σου Μουρίνιο...Πάνου του ρε λύκο!

Ανώνυμε 18/οο πρέπει να είσαι μισθωτός του Αστέρα.Φαίνεται από τον τρόπο που απαντάς.Γι αυτό λοιπόν βγάλε το σκασμό και άσε τον κόσμο να γράφει τις απόψεις του.Ά σχετε ε άσχετε.

Παιδιά το θέμα είναι απλό. Φέτος ο Αστέρας είπε να επενδύσει στους Έλληνες παίχτες και σε κάποιους ξένους χαμηλότερης αξίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την έλλειψη συνεργασίας των παιχτών καθώς και στην απουσία στόχου. Δεν υπήρχε ούτε ο παιχταράς ούτε η σημαία. Απο δω και πέρα πρέπει η ομάδα να χτιστεί απ την αρχή. Κρατάς Μάσα, Τσουκαλά, Μανιά, Χαμντανί και Τριαναταφυλλόπουλο και τα πουλα΄ς όλα τα άλλα. Παίρνεις επιθετικό των 2 εκατομμυρίων και δυο πολύ καλά ακραία μπακ. επίσης παίρνεις κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα 2 εκατομμυρίων. Αγοράζεις και δυο κεντρικούς του μυρίου. 6 μυρια συνολο.

εαν δεν παρει παιχτες ακριβους και καλους κ παει με τη φετινη συνταγη, του χρονου δεν θα παει κανεις στο γηπεδο

κρατα Γκοντο Μασα Μανια και Τσουκαλα και παρε παιχτες τετοιους . ωστε οι προαναφερθεντες να ειναι αλλαγη τους

ειμαστε τυχεροι επειδη φετος θελανε να ριξουν τον Κομποτη. Του χρονου για ποιον χτυπαν οι καμπανες; E;

Δείξε μας πρώτα τα UEFA Β, UEFA A & UEFA PRO που έχει και ο Βεργέτης και θα αξιολογήσουμε την περίπτωσή σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.