Φήμες για πρόταση του Αστέρα στον Παπαδόπουλο

Φήμες για πρόταση του Αστέρα στον Παπαδόπουλο

Μάρτιος 18, 2018 - 14:03
1 σχόλια

Δημοσιεύματα και φήμες που θέλουν τον Αστέρα Τρίπολης να έχει προσεγγίσει και να έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον τερματοφύλακα της Λαμίας Νίκο Παπαδόπουλο βγαίνουν στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» ο Αστέρας Τρίπολης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον 28χρονό υψηλόσωμο κίπερ o οποίος μένει ελεύθερος σε μερικούς μήνες μιας και εκπνέει το συμβόλαιο του με την Λαμία και η απάντησή του ενδέχεται να είναι θετική εφόσον δεν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου που πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν με την Λαμία παίζει για την αρκαδική ομάδα καθώς και πριν από περίπου 1 μήνα και συγκεκριμένα στις 13 Φεβρουαρίου είχατε ενημερωθεί με σχετικό άρθρο από το ArcadiaPortal.gr (πατήστε ΕΔΩ για να το διαβάσετε).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.