Φήμες για παραίτηση Κοτζιά

Φήμες για παραίτηση Κοτζιά

Οκτώβριος 17, 2018 - 12:31
0 σχόλια

Στα άκρα έφτασε η σύγκρουση Κοτζιά - Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο, με τον πρωθυπουργό να μην παίρνει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, γεγονός που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στον υπουργό Εξωτερικών που αποχώρησε πριν τελειώσει η συνεδρίαση.

Ο υπουργός Εξωτερικών φαίνεται έντονα ενοχλημένος από τη στάση του πρωθυπουργού αλλά και κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, αφού θεωρεί ότι τον …«άδειασαν» στην αντιπαράθεση με τον Καμμένο.

Ο Ν. Κοτζιάς, μάλιστα ενοχλήθηκε και από τη στάση του Ν. Παππά, ο οποίος στο χτεσινό υπουργικό πρόσφερε στήριξη στον Πάνο Καμμένο, αφού θεωρεί ότι μια τέτοια κίνηση, από τον στενότερο συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, μόνο τυχαία δεν είναι. Την ίδια στιγμή αξιόπιστες πηγές σημείωναν ότι η κρίση εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου δεν έχει τερματιστεί και με νόημα πρόσθεταν ότι οι εξελίξεις των επόμενων εβδομάδων με το Σκοπιανό «θα είναι καθοριστικές».

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.