Φήμες για ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Ελ Χέλβε

Φήμες για ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Ελ Χέλβε

Μάιος 08, 2019 - 11:06
1 σχόλια

Ενδιαφέρον για τον Χιλάλ Ελ Χέλβε φαίνεται πως υπάρχει από τον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες στην επιφάνεια με τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια να κάνουν την εμφάνιση τους.

Το όνομα του Λιβανέζουν επιθετικού που αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται στην κιτρινομπλέ λίστα αι εξετάζεται ενώ υπάρχουν και ορισμένες φήμες που τον φέρνουν μια ανάσα από το να κλείσει τελικά στον Αστέρα χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται.

Ο 24χρονός άσος έλυσε την περασμένη εβδομάδα το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν θα τον ακολουθήσει στην Super League 2 σκοράροντας 4 τέρματα σε 25 εμφανίσεις με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ουσιαστικά ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην αναζήτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού δεδομένης της αποχώρησης Μανιά με τον Χιλάλ Ελ Χέλβε όπως όλα δείχνουν να απασχολεί.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ψαξτε σε Σερβια ,Κροατία μηπως σας βγει κανενας παιχτης σαν τον Πριγιοβιτς και τον Λιβαγια ,και αφηστε τους χαμπιμπ !Βαλτε το χερι στην τσεπη επιτελους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.