Φιλοζωικός Τρίπολης: Υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι

Φιλοζωικός Τρίπολης: Υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι

Φεβρουάριος 10, 2016 - 11:40
0 σχόλια

O πολιτιστικός φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες από εθελοντές από όλα τα μέρη της Αρκαδίας. Ο σύλλογος περιθάλπει άρρωστα, σκελετωμένα, χτυπημένα και τσακισμένα ζώα, κακοποιημένα αδέσποτα η δεσποζόμενα που ζουν στους δρόμους και στα χωράφια της Αρκαδίας.

Τους παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στέγη σε χώρους και σπίτια εθελοντών και κανονίζει υιοθεσίες. Ο σύλλογος κάθε εβδομάδα πραγματοποιεί εξορμήσεις με μοναδικό σκοπό την περίθαλψη τους και μοναδικό στόχο να μην υπάρχουν άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Περιληπτικά οι εργασίες που πραγματοποιούνται σε κάθε εξόρμηση έχουν να κάνουν με α) τον έλεγχο και την καταγραφή των ζώων και της κατάστασης τους β) τη σίτιση και το πότισμα τους, γ) την περίθαλψη τους (χορήγηση θεραπειών και πρώτων βοηθειών), δ) τη μεταφορά τους σε κτηνιάτρους η χώρους φιλοξενίας. Προσφέρει το χάδι και την αγάπη που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και ζητούν. Η μεγαλύτερη χαρά και επιβράβευση για εμάς έρχεται μέσα από τις πετυχημένες υιοθεσίες των ζώων μας.

Οι ανάγκες είναι μεγάλες τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό μιας και τα ζώα είναι πάρα πολλά, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη και πάρα πολύ σημαντική για εμάς, καθώς ο σύλλογος δε χρηματοδοτείτε με κρατικούς πόρους αλλά από τους εθελοντές και τους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα όπως και εμείς. Στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για τα ζωάκια μας είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχουν γύρω μας πολύ καλοί άνθρωποι και καλοί φίλοι που μας στηρίζουν όχι από το περίσευμα, αλλά από το υστέρημά τους, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την σημαντική προσφορά τους. Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία Fresh Basil Canteen και την εταιρία ΓΑΛΛΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ Βιοτεχνία Ζωοτροφών για την πολύτιμη βοήθεια τους.

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
Γίνε εθελοντής στον σύλλογο!
Μοιράσου τις εμπειρίες μας με φίλους σου!
Κοινοποίησε τις ανακοινώσεις μας!
Υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.