Φιλοζωικός Τρίπολης: Βοηθήστε τα αδέσποτα να προστατευθούν από το κρύο

Φιλοζωικός Τρίπολης: Βοηθήστε τα αδέσποτα να προστατευθούν από το κρύο

Δεκέμβριος 30, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Τέτοιες μέρες που το χιόνι έχει κάνει την εμφάνισή του και το κρύο είναι τσουχτερό μπορούμε και πρέπει να βοηθάμε τα αδεσποτάκια προκειμένου να προστατευθούν απ τις καιρικές συνθήκες.

Όλοι μας ειδικά αυτές τις μέρες σίγουρα έχουμε περίσσια φαγητών απ το γιορτινό μας τραπέζι. Ας μην τα πετάξουμε, ας ταΐσουμε τουλάχιστον τις αδέσποτες ψυχούλες που ψάχνουν για τροφή μέσα στο κρύο. Ένα μπολάκι με φαγητό και λίγο νεράκι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε σε μια γωνίτσα κάτω από το σπίτι μας, δίπλα απ αυτό, σ ένα υπόστεγο ακόμα και στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μας.

Για την προστασία απ το κρύο μπορούμε να βάλουμε ένα χαρτόκουτο με μια παλιά κουβέρτα μέσα έτσι ώστε να υπάρχει ένα πρόχειρο μέρος να μπορούν να κουρνιασουν σκυλάκια και γατούλες. Ιδανικά ένα σκυλόσπιτο για όποιον μπορεί και κάτω από υπόστεγο για να μπορέσουν να προστατευθούν ακόμα κι απ τη βροχή. Αυτά τα πλάσματα προσπαθούν να προστατευθούν με κάθε τρόπο ας κάνουμε το ελάχιστο προσφέροντας τη βοήθεια μας κάνοντας ελάχιστα έστω πιο εύκολη τη ζωή τους στο δρόμο. Καλές γιορτές με υγεία για όλους.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.