Φιλοζωικός Τρίπολης: Ποιον δεν βολεύει η ύπαρξη μιας φιλοζωικής είναι προφανές!

Φιλοζωικός Τρίπολης: Ποιον δεν βολεύει η ύπαρξη μιας φιλοζωικής είναι προφανές!

Μάιος 14, 2019 - 19:54
4 σχόλια

Η πρακτική συστηματικής εξόντωσης των αδέσποτων με φόλα, είδε το φώς της δημοσιότητας και έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Κατόπιν αυτού ενημερωθήκαμε σήμερα από την κτηνιατρική υπηρεσία, ότι αύριο θα έρθει στο χώρο μας για έλεγχο.

Άραγε αποτελεί σύμπτωση η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου για έλεγχο? Το ποιος έχει εκτεθεί από αυτήν την κατάσταση, καθώς και τον ποίον δεν βολεύει η ύπαρξη μιας φιλοζωικής που δεν σκύβει το κεφάλι, δεν έχει πάρει ούτε μισό ευρώ από δημόσιο χρήμα, δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος είναι προφανές.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν η δημοτική αρχή λοιπόν προσπαθεί να μας αναγκάσει, να επιστρέψουν τα σκυλιά που φιλοξενούμε στον τόπο που περισυλλέχθηκαν, δηλαδή στις πλατείες και στις γειτονιές της Τρίπολης

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Δηλαδή, επειδή δεν έχετε πάρει ούτε ένα Ευρώ και επειδή έρχεται για έλεγχο η Κτηνιατρική, μας απειλείτε ότι θα ελευθερώσετε κι άλλα αδέσποτα; Ωραίο κοινωνικό προφίλ.

όχι και άλλα αδέσποτα ,αλλά αυτά που έχουν περισυλλέξει,αυτό κατάλαβα εγω και νομίζω ότι είναι δίκαιο τη στιγμή .που αν αληθεύει.ελέγχονται μεά απο καταγγελία του Δήμου που δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα,για το έργο που προσφέρουν

είναι σύμπτωση η καταγγελία σε βάρος του φιλοζωικού εκ μέρους του Δήμου με την έναρξη των εργασιών για το δημοτικό κυνοκομείο ,μετά από σιωπή και απραξία χρόνων;

Κάντε εσείς την δουλειά σας όπως τα άδολα φιλοσκυλικα σας αισθηματα επιτάσσουν και μην φοβάστε κανενα ελεγχο. Για το καλό των σκυλιων εξάλλου θα γίνει αυτος ο έλεγχος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.