Φιλοζωικός Τρίπολης: Η αδιαφορία και η απραξία του Δήμου Τρίπολης σε όλο της το μεγαλείο

Φιλοζωικός Τρίπολης: Η αδιαφορία και η απραξία του Δήμου Τρίπολης σε όλο της το μεγαλείο

Ιούλιος 16, 2019 - 09:34
2 σχόλια

Άλλο ένα θύμα του δρόμου και της ασυνειδητης οδήγησης έπεσε αυτός ο αδέσποτος σκυλάκος όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Επαμεινώντα στην Τρίπολη.

Ο πληγωμένος σκυλάκος έστεκε σήμερα για αρκετές ώρες στο πεζοδρόμιο όπου σύρθηκε αφού απ το χτύπημα δεν μπορεί να περπατήσει. Κάτοικος της περιοχής κάλεσε το Δήμο για βοήθεια όμως οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό γιατί τα τηλέφωνα δεν απαντήθηκαν ποτέ!!!!!!

Λίγο αργότερα κάλεσε κτηνιατρείο και της είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί χρειάζεται χαρτί από το Δήμο εφόσον είναι αδέσποτο. Κατόπιν όλης αυτής της ταλαιπωρίας της κατοίκου που ήξερε πως να χειριστεί το θέμα αλλά δεν μπόρεσε να βρει άκρη τηλεφώνησε στο σύλλογο όπου εθελοντές έφτασαν στο σημείο και απομάκρυναν το σκυλάκο μεταφέροντας τον στον κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Η αδιαφορία και η απραξία του Δήμου Τρίπολης σε όλο της το μεγαλείο!

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ρε καλώς τα παιδιά. Σας χάσαμε τον τελευταίο καιρό. Τι έγινε;;; Τέλειωσαν οι προεκλογικές διαβουλεύσεις; Ήρθε πάλι η ώρα να κάνετε τον Ζορό;

Η επί 5 χρόνια άφαντη, αόρατη, ανύπαρκτη και ανίκανη δημοτική αρχή, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Ακόμα και τώρα, κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να μην υπάρχει πουθενά στο δήμο για τους δημότες, αν και η θητεία της λήγει στις 31 Αυγούστου. Οι πιο άχρηστοι ever. Με διαφορά. Μόνο για τα πανηγύρια είναι ικανοί. Στις υπόλοιπες εκδηλώσεις, μόνο guest εμφανίσεις. Ευτυχώς που δεν ζητούσαν να τους πληρώνουμε κιόλας που εμφανίζονταν σε όποιες εκδηλώσεις θεωρούσαν ότι είναι καλές. Ευτυχώς που το τελευταίο τους πανηγύρι θα είναι αυτό της Τεγέας. Θα είναι όλοι εκεί, ζωοπανήγυρη γαρ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.