Φιλίππειος Κρήνη: Αίτημα των κατοίκων της Νεστάνης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φιλίππειος Κρήνη: Αίτημα των κατοίκων της Νεστάνης

Ιανουάριος 13, 2018 - 14:03
0 σχόλια

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης ανταποκρινόμενος στο κατά μεγάλη πλειοψηφία στο αίτημα των κατοίκων της Νεστάνης κατέθεσε το ακόλουθο ΑΊΤΗΜΑ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΣΤΑΝΗΣ ΝΕΣΤΑΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Νεστάνη 15/01/2018
Προς : α) Το Δημοτικό Συμβούλιο ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
β) Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Νεστάνης
ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ / ΑΙΤΗΜΑ
ΘΕΜΑ : «Φιλίππειος Κρήνη»

Κύριε Δήμαρχε , Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι .
Επισυνάπτουμε προς ενημέρωση σας απόσπασμα πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων της Νεστάνης η οποία έγινε την 17-12-2017 . Ενα από τα θέματα που ετέθη και συζητήθηκε σε έκταση από το σύνολο των κατοίκων ήταν η διακοπή της επί 2500 χρόνια ύδρευση της Φιλίππιας Κρήνης ( ΠΕΡΑ ΒΡΥΣΗΣ) από φυσική πηγή της.

Επίσης από πληροφορία μας όπως διαδόθηκε η υπηρεσία ύδρευσης έχει προγραμματίσει να προχωρήσει στην αντικατάσταση της παροχής με σύνδεση στο κανονικό δίκτυο του υδραγωγείου.
Θεωρούμε την ενέργεια αυτή απαράδεκτη και παράνομη καθότι αλλοιώνει και προσβάλει την μεγάλη ιστορική αξία του μνημείου , και ιδιαίτερα την στιγμή που ο Σύλλογος μας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και παράλληλα έχει αναθέσει την εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης για την συντήρηση και την ανάπλαση του περιβάλλων αρχαιολογικού χώρου , την οποία και σύντομα θα καταθέσει στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου προς έγκριση .

Με την συνολική προτροπή , και αίτημα του συνόλου των κατοίκων της Νεστάνης μέσω του Συλλόγου μας θερμά σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την αποκατάσταση της παροχής της φυσικής ροής που καταλήγει στο σημείο όπως λειτουργούσε εδώ και 2 500 χρόνια .

Με τιμή και την προσδοκία ότι θα δοθεί η πρέπουσα λύση στο θέμα .

Εκ μέρους της απόλυτης πλειοψηφίας των κατοίκων της Νεστάνης

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ/Σ του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.